Rólam

Történetem:

Szia!
Szikora Rita vagyok, online beszéd centrikus angol nyelvtanár, és a webangol.com lelkes szerzője.
Élő, online angol nyelvórákkal (Webangolive) és videós nyelvtanfolyamokkal (Webangol Nyelvi Szoba) tudlak segíteni.

Együtt tanulunk, és onnantól már sosem vagy magadra hagyva! Így minél hamarabb nyertes nyelvhasználó leszel, és bátran meg tudsz majd szólalni bármilyen élethelyzetben angolul.

Legyen az nyelvvizsga, munkahely vagy akár egy külföldi utazás.

Tudom, mit érzel!
Én is voltam régebben a te helyzetedben!
Félsz, rettegsz ha meg kell szólalnod angolul. Egyenesen összeszorul a gyomrod, mert azt sem tudod mit mondj, milyen szavakat, nyelvtant használj.
Legszívesebben elmenekülnél, ha megszólítanak angolul.

Viszont tudod azt, hogy előrébb lépnél a munkahelyeden, üzleti partnereiddel, nyelvvizsgád lehetne, vagy akár külföldön is dolgozhatnál, ha folyékonyan beszélnél angolul.

Én is ugyan ezeket éreztem, amíg nem találkoztam ezzel az egyszerű, és természetes nyelvi módszerrel. Ma pedig nyelvtanárként nagy örömmel adom tovább ezt a nyelvi módszert tanulóimnak.

Gondolj bele! Soha többé nem kell rettegned az angol beszédtől! Irány a társalgási szint angolból!

Nálam az angol nyelvóra végre tényleg angol nyelvóra, szó szerint, és végre rólad szól, lehetőséged van érvényesülni. Mindezt magolás és fordítás mentesen, a célnyelven angolul, a nyelvi készségek fejlesztésén keresztül. Így legalább 60% időt spórolsz magadnak! Ez a nyelvi módszer ugyanis egy valódi nyelvtanfolyam kizárólagos funkciója.

Nyelvtanárként és örök nyelvtanulóként én is tudom, milyen nehéz egyszerre kiválasztani a jó angol nyelvtanfolyamot, megtartani a motivációt, és rendszeresen gyakorolni a nyelvet munka, család és egyéb elfoglaltságok mellett. Ezzel a nyelvi módszerrel legalább 60%-kal több időt spórolsz magadnak, mert célirányosan a nyelvre és annak elsajátítására, a nyelvtanulásra koncentrálunk. 

A mai felgyorsult és nagy követelményekkel teli világban az angol nyelvet és nyelvhasználatot nem lehet kikerülni. Napi szinten kapok panaszokat nyelvtanulóktól, hogy mennyire nagy szükség van a nyelvre ha munkahelyet akarnak váltani, vagy akár ha egy hirtelen meeting jön közbe. Ez bármilyen szakmára vonatkozhat.

Viszont ha a mai nyelvoktatásról beszélünk, csak egy szó jut eszembe: elavult.
A fő probléma ugyanis a magolás erőltetése szinte mindenhol, legyen az közoktatás vagy magánoktatás. Még akkor is, ha a beszéd centrikus tanfolyamként hirdetik, értelmetlen magolás és fordítás lesz a vége. 

Ezért érzed azt, hogy görcsölsz, félsz, ha meg kell szólalnod angolul. Legtöbbször azt érzed, hogy  nem maradnak meg a szavak a fejedben, vagy sosem tudod, milyen nyelvtant használj beszéd közben. Ráadásul minden tanfolyamot ugyanolyannak érzel. Igazad is van, de a nyelvtanulásnak nem kell magolósnak lennie. Az angol nyelvórának pedig nem magyarul kell folynia, hiszen az angol nyelv gyakorlása a cél a magyar helyett. 

Az igazi nyelvóra és videós tanfolyam 100%-ban angol nyelvű, kommunikatív, élvezetes, játékos. Minden nyelvtant és szókincset a nyelvvel együtt, nyelvi szituációkon keresztül tanulunk meg. Mindezt közös tanulás keretében, értelmetlen tesztelések helyett, melyekkel csak az idő megy el, és elveszik a  kedvedet a nyelvtanulástól.

 

Ezért hoztam létre a webangol.com nyelvtanulási oldalt. Célom egy új és valódi nyelvtanulási kultúra megteremtése magyar nyelvtanulóknak, mert a magolás és fordítás nem az, és totálisan hátráltat. 

Továbbá kiemelt célkitűzésem, hogy ha nyelvtanfolyamra jössz, vagy videós tanfolyamon keresztül gyakorolsz, tényleg valóban elsajátítsd a nyelvet, és örömmel tanulj, mindenféle görcsölés, kényszer nélkül. Bátran állítom, hogy a nyelvtanulás élvezetes, ha a megfelelő nyelvi módszer birtokában vagy. Ideje megismerned!

Várlak szeretettel, sok sikert neked! 

Szikora Rita aláírása a webangol.com megálmodojóa
LETANÍTOTT BESZÉDKÖZPONTÚ TANÓRA
0 +
NYELVTANÁRI TAPASZTALAT
0 év
LELKES NYELVTANULÓI SIKERSZTORI
0
TARTALMAS WEBANGOL VIDEÓ
0

Írj nekem és segítek!

Közvetlen elérhetőség:

rita@webangol.com

Friss tartalmakért kövess engem itt is!

Shopping Cart
Scroll to Top