Kapcsolat

Ha a webangol.com nyelvi módszere alapján a kommunikatív nyelvtanulás mellett döntöttél, örömmel fogadom a megkeresésed, vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Webangol.com neked!

Otthoni online beszéd és készségfejlesztő angol nyelvtanulás neked. Az eddigi legforradalmibb online tanulási módszerrel hasznosan, örömmel, beszéd centrikusan, magolás-mentesen, fordítás-mentesen, görcsölés-mentesen.

Bármilyen otthonból bármilyen szobából, bármilyen számítógépről a nap 24 órájában, az év 365 napján neked. Magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra most! Angolul lazán 3 hónap alatt!

Te, a nyelvtanuló vagy az első a tanórákon. Te vagy a középpontban. Egyensúlyba kerül az angol nyelvtanulásod pillanatok alatt, megtanulod a helyes módszert, elfelejted a kusza, információ hiányos, felesleges tévhiteket.

Az oldal küldetése, hogy te kedves nyelvtanuló pár hónapon belül, vagy akár pár héten belül gördülékenyen használd az angol nyelvet és létrejöjjön a nyelvi kreativitásod bármilyen nyelvi helyzetben.

A webangol.com tanulói elégedettek. Ők már megtalálták a helyüket. Vágj bele te is! Egyszerűen működik! Legyél otthon a nyelvtanulásban!

Válaszd a magolás-mentes nyelvtanulást a webangol.com nyelvtanfolyamaival 2020-ban és tanulj meg magabiztosan beszélni angolul 3 hónappal hamarabb mint az átlagos tanuló. Miért a webangol.com?

 

1. Mert időt és pénzt spórol neked.

2. Örömmel tanulsz angolt. Vége a magolós-fordítósdinak, mely nem fejleszti a nyelvi készségeket, nincs köze a nyelvtanuláshoz.

3. Komplett nyelvtanulás csomagokat kapsz. Egyedi előnyökhöz jutsz kiemelkedő módon, folyamatos támogatással.

4. Végre azt kapod amire pontosan szükséged van: a nyelvet tanulod a nyelvről tanulás helyett.  

5. Ez egy végtelenül kedves, változatos, vidám stílusú “örömtanulásprogram”. Itt elégedett vagy önmagaddal.

6. Olyan tűpontos nyelvtanulási technikákat kapsz, melyeket szinte sehol nem használnak a magyar nyelvoktatásban.

7. Végre jól érzed magad a nyelvórákon, jobb lesz a közérzeted is. Mostantól maximálisan örömmel tanulsz angolt.

8. Speciális, exkluzív tananyagokat kapsz, melyek a komplett nyelvhasználatot, nyelvi készségeket fejlesztik.

9. Semmit nem kell külön megvenned a tanfolyamhoz, minden tananyag biztosítva van. Minden adott ahhoz, hogy sikeres nyelvtanuló, majd rövid időn belül nyelvhasználó legyél.

10. Kreatívabb vagy a hétköznapjaidban is.

11. Magabiztos angol nyelvhasználó vagy minden helyzetben és már nem is emlékszel, mi az hogy görcsölés, bizonytalanság, magolás, szótárfüzet.

12. Örömmel írod a házi feladataidat, mely nagyon könnyedén megy.

13. Minőségi, beszéd centrikus nyelvtanulás a te stílusodra a te személyedre szabva.

14. Garantáltan szeretni fogod. Ez a legjobb, legtermészetesebb tanulás.

15. Ez a tanfolyam segít látványosan építeni, formálni a nyelvi szintedet, bármilyenen is vagy most, bárhol tartasz a nyelvtanulásban. Együtt letaszítjuk a magolást!

16. A tanfolyami beiratkozás nagyon egyszerű és villámgyors.

 

Jöhet még a jóból? Szerintem igen. Nézd meg Robi videóját itt, utána vedd fel velem gyorsan a kapcsolatot ezen az oldalon és új időszámítás kezdődik számodra az angol nyelvtanulásban. Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot, annál hamarabb fogsz angolul beszélni. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile
t

GYAKORI KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

"MIBEN MÁS A WEBANGOL.COM ANGOL NYELVTANFOLYAMA?"

A webangol.com nyelvtanfolyamai egytől-egyig a beszéd centrikusságra, a nyelvi készségek fejlesztésére épülnek, melyről a valódi nyelvtanulás szól, magolás-mentesen, magyar-mentesen. A nyelvet kommunikációra használjuk, amihez a nyelvi készségeket kell fejleszteni, automatizmust kialakítani, olyan speciális technikákat alkalmazva, amik támogatják ezeket: ilyen az élő nyelvi környezet a nyelvórán, ilyen a kommunikációs készségek fejlesztése szituációs gyakorlatokkal. A magolás nem ilyen, a fordítás nem ilyen, a szabályok írogatása nem ilyen, a magyar nyelv az angol nyelvórán nem ilyen, ezek hátráltatnak mind a nyelvtanulásban mind a nyelvhasználatban. A tűpontos, célirányos technikákat megkapod a tanfolyamon, melyeket szinte sehol nem használnak. Mik ezek? Ki fog derülni, amikor elkezded a nyelvtanfolyamot. Olyan gyakorlatokat végzünk együtt, amiket otthon egyedül nem tudsz. Hiszen akkor miért járnál egy angol nyelvtanfolyamra? Hogy másolj a tábláról csendben, majd görcsölsz, gyötrődsz a házi feladattal egyedül otthon? Nem. Azért, hogy nyelvhasználatot tanulj és otthon már csak azt írd le örömmel, könnyedén, amit az órán már megtanultál? Igen. Itt most megtaláltad, ezt keresed évek óta. Mikor ezt megtapasztalod, nagyon boldog leszel. Tehát a webangol.com teljesen új dimenzióját nyitja meg az angol nyelvtanulásnak, ilyet még biztosan nem tapasztaltál. Kezdj bele bátran!

"MENNYIBE KERÜL A TANFOLYAM? MENNYIBE KERÜL EGY ÓRA?"

Tanfolyami beiratkozásról és az ehhez tartozó kérdésekről, konkrétumokról, mint például a tandíj is szóban beszélek mindenkivel, a tanulásra készen álló jelentkezőkkel a személyre szabott, ingyenes első, kötetlen beszélgetésen, melyen máris megkapsz egy tanulási útmutatót leendő nyelvtanulóként. Ebben az időben beszélünk először a tanulásodról, utána a tanfolyam választékról személyre szabottan, minden lényeges információt érintve. Félmunkát nem végzek alapon a tiszta és gyors kommunikáció híve vagyok. Rászánom az időt az személyedre, mely tartalmasabb, értékesebb, mint írásban csak félinformációt, félinformációkat adni. Ráadásul félreérthető lehet, mert nem teljes az első beszélgetés nélkül.  A webangol.com-nál a tandíj kedvezményes, hogy mindenkinek legyen esélye a nyelvtanulásra. Ráadásul nem kell megvenni külön semmit sem. A sok tananyag, különböző nyelvtanulási útmutatók, segédanyagok biztosítva vannak a tanfolyam idejére. A beszélgetés után pedig nagy örömmel kezded el az angol nyelvtanfolyamodat. Tehát ha az itt olvasott nyelvi módszer mellett döntöttél, és úgy érzed ez való neked, mert nem szeretnél se időt se pénzt veszíteni többet, jelentkezz az online angol nyelvtanfolyamra még ma.

"HA SOHA NEM TANULTAM MÉG ANGOLT, AKKOR IS EL LEHET KEZDENI A TANFOLYAMOT?"

Igen. A tanfolyamok teljesen kezdőtől felsőfokig vannak, minden szinten. Egyszerű csatlakozni a tanfolyamokhoz, és a teljesen kezdő nyelvtanulók is örömmel tanulnak, már az első óra után értik, érzik miért jobb itt tanulni. Ehhez egy első, kötetlen beszélgetésre van szükség velem, ahol beszélünk a tanulásodról, szintedről és a tanfolyami lehetőségekről. Örülni fogsz neki.  Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot velem, annál hamarabb fogsz angolul beszélni, akármilyen szinten is legyél. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile

"HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET ELKEZDENI A TANFOLYAMOT?"

Az angol nyelvtanfolyamot 12 éves kortól lehet elkezdeni. Mindenképpen olyan tanulók tudják elkezdeni, akik önállóan tudnak tanulni, használni a számítógépet, internetet, az azon lévő alap programokat és technikailag minden megvan a tanuláshoz nekik. Ha ezek a feltételek és a nyelvi cél megvan, bárki elkezdheti a webangol.com angol nyelvtanfolyamát.  Azonnal látod, hogy milyen könnyű és örömteli, ráadásul otthonról tanulhatsz. Ugye milyen jól hangzik? Tudsz ennél jobbat? Mert én nem. Húúú, én már úgy várom, hogy együtt tanulhassunk. smile

"HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM? MIKOR LEHET CSATLAKOZNI A TANFOLYAMHOZ? JÓ NEKED XY IDŐPONTBAN AZ ANGOL ÓRA?"

A webangol.com honlapján minden információ megtalálható a hatékony nyelvtanulással kapcsolatban. A tartalom folyamatosan bővül. Kérlek, először itt olvass el mindent. Ezután vedd fel velem a kapcsolatot, ha angol nyelvet akarsz tanulni. A tanfolyamokhoz bármikor lehet csatlakozni, nem maradsz le semmiről. Azonban mint azt már korábban említettem, nyelvtanfolyami beiratkozás részleteiről egy előre egyeztetett időpontban beszélek a tanulókkal mindenre kiterjedően, a kérdésedre is válaszolva, hogy érts mindent, az a legelső. Utána örömmel kezded el a nyelvtanfolyamodat.

"VÁLLALSZ KÖZÉPFOKÚ, FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉST? MILYEN NYELVVIZSGÁRA TUDNÁL FELKÉSZÍTENI?"

Igen. A webangol.com gyakorlatilag minden fajta és típusú komplex egynyelvű nyelvvizsgára felkészít, hiszen a tanfolyam olyan gyakorlati elemeket, feladat típusokat, kommunikációs elemeket, pármunkákat tartalmaz, melyek teljes mértékben segítik a hatékony nyelvtanulást és az ezt követő komplex nyelvvizsgád. Mindezt természetesen és minden órán egy kicsit hozzáadunk a sikeres nyelvvizsgádhoz, így nem halmozódik fel az utolsó hetekre, napokra. Így sokkal könnyebb. Erről bővebben a nyelvtanulói témaköröknél itt olvashatsz bővebben, továbbá az élő online nyelvtanfolyamokon minden további segítséget megkapsz. A nyelvvizsgára való felkészülés nem a nyelvvizsga feladatokkal kezdődik, ez ennél sokkal több és mélyebb folyamat.

Webangol.com angol nyelvtanfolyamaival:

 

Egészséges, egyszerű, könnyed az angol nyelvtanulás. Sokszor észre sem veszed, mennyi mindent tanulsz, mert egy friss, élénk, hatékony nyelvi környezetben elsajátítod az élő nyelvet tudatosan és tudat alatt is.

Sikeres a nyelvvizsgád, érettségid, felvételid.

Természetes módon, a négy nyelvi készség alapján tanulsz: hallás utáni megértés – beszéd – olvasás – írás. Hiszen jól tudod, hogy ez a nyelvtanulás magja, lényege. Ha nem ilyen sorrendben tanulsz, sikertelen a nyelvtanulás. Pont. Ez ennyire egyszerű képlet.

Folyékonyan beszélsz angol nyelven.

100% beszéd centrikusság. Az angol nyelvet, a nyelvhasználatot, kommunikációt tanulod a nyelvórán.

Élménnyel teli és izgalmas az angol nyelvtanulás.

Tapasztalod a tanórán, hogy  végre azzal foglalkozol magolás helyett, ami a lényeg és amit otthon egyedül nem tudsz megcsinálni. Mi ez? Ez a kommunikáció, nyelvhasználat. Sőt, nem is vagy egyedül.  Használod az angol nyelvet a tanórán élő nyelvi környezetben.

Hasznos a nyelvtanfolyam.

Örömmel tanulsz a nyelvórán.

Izgamas és könnyű a házi feladat.

Egyszerűen mádsz angolt tanulni, angol órákra járni,  alig várod a következő angol órát.

Tűpontos, célirányos nyelvtanulási technikákat kapsz, hogyan tudsz fejlődni mind a tanórákon, mind otthon. Olyanokat, amiket szinte sehol nem használnak.

Akár napi szinten láthatod a nyelvi fejlődésedet.

 

Webangol.com nélkül:

 

Szenvedsz az angol nyelvtanulással: nehéz és fájdalmas.

Nem egészséges és természet ellenes a magolós-fordítós angol nyelvtanulás.

Sikertelen a nyelvvizsgád, érettségid, felvételid.

A nyelvről tanulsz, analizálva azt, így nem sajátítod el és válsz aktív nyelvhasználóvá.

Unalmas, lehangoló a nyelvtanulás. Nem fejlődik a kreativitásod.

Magolsz otthon.

Nem szeretsz angolt tanulni, pocsékul érzed magad a nyelvórákon.

Görcsölsz, gyötrődsz a házi feladat felett otthon egyedül.

Akadozik a beszéded, mert magyarul gondolkodsz és fejben fordítasz.

Nem kapsz tanulási technikákat sem a tanórákon, sem otthonra, hogyan folytasd tovább.

Nem érzel  nyelvi fejlődést.

R

Vedd fel velem a kapcsolatot ha:

 • Célod van az angol nyelvvel.
 • Tudsz fix időpontokban tanulni.
 • A hatékony módszert keresed és az itt lévő tanulási módszertant elolvasva te is úgy gondolod, hogy ez az.
 • Tartalmas nyelvórákat szeretnél üresek helyett.
 • Nyelvtanozás és szómagolás nélkül akarsz nyelvet tanulni.
 • Izgalmasan, élvezetesen akarsz nyelvet tanulni.
 • Hosszú távra tervezel a nyelvtanulással.
 • Rendben vannak az alap technikai dolgaid: erős net, jól működő számítógép, van Skype programod vagy letöltöd, mielőtt felveszed velem a kapcsolatot.
Q

Kérlek, ne vedd fel velem a kapcsolatot ha:

 

 • Kizárólag óradíj érdekel és semmi más.
 • Iskolai tananyagot akarsz átvenni.
 • 1-2 hónapra tervezel a nyelvtanulással.
 • Nem tudsz közösen megbeszélt fix időpontokban tanulni.
 • Nyelvtanozással és szómagolással akarsz nyelvet tanulni.
 • Nincs számítógéped, Skype programod, mikrofonod, tehát az alap technikai dolgaid nincsenek meg a tanuláshoz.

Webangol Megoldókulcs

Ahogy itt, a honlapon megjelenő cikkekben olvashatod, melyet ajánlatos alaposan végig olvasni, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Nálunk nem csak hirdetve van a beszéd centrikus tanulás, mint a tanfolyamok 97%-nál, itt óráról órára tapasztalod, hogyan is kell angol nyelvet tanulni. Megtanulsz tanulni is. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, a komplett újrakezdés vár téged készen, neked csak élned kell a lehetőséggel. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Mielőtt ezt megteszed, máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, mellyel egy nagy, komplex témakört tudsz feldolgozni, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba.

A zöld gombbal zöld utat kap az angol nyelvtanulás. Figyeld és vedd át a példányodat most!

Ki fog válaszolni neked?

Szikora Rita

Alapító, tulajdonos I webangol.com I angol nyelvtanár

A webangol.com oldal célja, hogy megszeresd az angol tanulást, és megértsd, hogyan kell megfelelően, időt spórolva nyelvet tanulni örömmel, magolás nélkül. Ha megérted, akkor rájössz, hogy sokkal többet ad mint a hagyományos magolós-fordítósdi. Ebben segítek Neked nagy örömmel. Szakterületem az eredményes, nyelvi készségeken alapuló online nyelvtanítás. 2002-óta foglalkozom angol nyelvtanítással, 2015 óta online nyelvtanfolyamokkal. A webangol.com minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Angolul lazán 3 hónap alatt”.  Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot velem, annál hamarabb fogsz angolul beszélni. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile

p

Küldj üzenetet!

Örömmel veszem, ha írsz nekem. Rendszerint még aznap válaszolok, de elfoglaltságaim miatt ez maximum 2-3 munkanapra tolódhat.

13 + 14 =

További elérhetőségeim

Szikora Rita (EV)

info@webangol.com

+36 70 278 34 94

Adószám: 67180927-1-26

Nyilvántartási szám: 43927085