Kapcsolat

Ha szakmai cikkeim alapján a kommunikatív nyelvtanulás mellett döntöttél, örömmel fogadom a megkeresésed.

Válaszd a minőségi nyelvtanulást a webangol.com nyelvtanfolyamaival 2019-ben! Miért?

 

1. Mert időt és pénzt spórol neked.

2. Komplett nyelvtanulás csomagokat kapsz.

3. Ez egy végtelenül kedves, változatos, vidám stílusú “örömtanulásprogram”.

4. Olyan tűpontos nyelvtanulási technikákat kapsz, melyeket szinte sehol nem használnak a magyar nyelvoktatásban.

5. Végre jól érzed magad a nyelvórákon, jobb lesz a közérzeted is. Mostantól 100%-ban örömmel tanulsz angolt.

6. Speciális, exkluzív tananyagokat kapsz, melyek a nyelvhasználatot fejlesztik 100%-ban.

7. Semmit nem kell külön megvenned a tanfolyamhoz, minden tananyag biztosítva van.

8. A tanfolyami beiratkozás nagyon egyszerű és villámgyors.

9. Kreatívabb vagy a hétköznapjaidban is.

10. Magabiztos angol nyelvhasználó vagy minden helyzetben és már nem is emlékszel, mi az hogy görcsölés, bizonytalanság, magolás, szótárfüzet.

11. Örömmel írod a házi feladataidat, mely nagyon könnyedén megy.

12. Minőségi, beszéd centrikus nyelvtanulás a te stílusodra a te személyedre szabva.

13. Garantáltan szeretni fogod. Ez a legjobb, legtermészetesebb tanulás.

14. Ez a tanfolyam segít látványosan építeni, formálni a nyelvi szintedet, bármilyenen is vagy most, bárhol tartasz a nyelvtanulásban. Együtt letaszítjuk a magolást!

 

Jöhet még? Persze, hogy jöhet még!
Műsoron a https://webangol.com/. Vedd fel velem gyorsan most a kapcsolatot itt és új időszámítás kezdődik számodra az angol nyelvtanulásban. Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot, annál hamarabb fogsz angolul beszélni. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile

Gyakori Kérdések & Válaszok

v

"Mennyibe kerül a tanfolyam? Mennyibe kerül egy óra?"

Tanfolyami beiratkozásról és az ehhez tartozó kérdésekről, mint például a tandíj is szóban beszélek mindenkivel, a tanulásra készen álló jelentkezőkkel a személyre szabott, ingyenes első, kötetlen beszélgetésen. Ezen beszélünk először a tanulásodról, utána a lehetséges tanfolyamokról minden lényeges információt érintve. Ez így korrekt. Nem dobálózom írásban fél-információval, a tiszta és gyors kommunikáció híve vagyok. Rászánom az időt az személyedre, mely tartalmasabb, értékesebb, mint írásban csak fél-információt adni. A beszélgetés után pedig nagy örömmel kezded el az angol nyelvtanfolyamodat.

v

"Miben más a webangol.com tanfolyama?"

A webangol.com nyelvtanfolyamai egytől-egyig a beszéd centrikusságra, a nyelvi készségek fejlesztésére épülnek, melyről a valódi nyelvtanulás szól. A nyelvet kommunikációra használjuk, amihez a nyelvi készségeket kell fejleszteni, automatizmust kialakítani, olyan speciális technikákat alkalmazva, amik támogatják ezeket: ilyen az élő nyelvi környezet a nyelvórán, ilyen a kommunikációs készségek fejlesztése szituációs gyakorlatokkal. A magolás nem ilyen, a fordítás nem ilyen, a szabályok írogatása nem ilyen, a magyar nyelv az angol nyelvórán nem ilyen, ezek hátráltatnak. A tűpontos, célirányos technikákat megkapod a tanfolyamon, melyeket szinte sehol nem használnak. Mik ezek? Ki fog derülni, amikor elkezded a nyelvtanfolyamot. Olyan gyakorlatokat végzünk együtt, amiket otthon egyedül nem tudsz. Hiszen akkor miért járnál egy angol nyelvtanfolyamra? Hogy másolj a tábláról csendben, majd görcsölsz, gyötrődsz a házi feladattal egyedül otthon? Nem. Azért, hogy nyelvhasználatot tanulj és otthon már csak azt írd le örömmel, könnyedén, amit az órán már megtanultál? Igen. Itt most megtaláltad, ezt keresed évek óta. Mikor ezt megtapasztalod, nagyon boldog leszel.

v

"Ha soha nem tanultam még angolt, akkor is el lehet kezdeni a tanfolyamot?"

Igen. A tanfolyamok teljesen kezdőtől felsőfokig vannak, minden szinten. Egyszerű csatlakozni a tanfolyamokhoz, és a teljesen kezdő nyelvtanulók is örömmel tanulnak, már az első óra után értik, érzik miért jobb itt tanulni. Ehhez egy első, kötetlen beszélgetésre van szükség velem, ahol beszélünk a tanulásodról, szintedről és a tanfolyami lehetőségekről. Örülni fogsz neki.  Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot velem, annál hamarabb fogsz angolul beszélni, akármilyen szinten is legyél. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile

v

"Hány éves kortól lehet elkezdeni a tanfolyamot?"

Az angol nyelvtanfolyamot 12 éves kortól lehet elkezdeni. Mindenképpen olyan tanulók tudják elkezdeni, akik önállóan tudnak tanulni, használni a számítógépet, internetet, az azon lévő alap programokat és technikailag minden megvan a tanuláshoz nekik. Ha ezek a feltételek és a nyelvi cél megvan, bárki elkezdheti a webangol.com angol nyelvtanfolyamát.  Azonnal látod, hogy milyen könnyű és örömteli, ráadásul otthonról tanulhatsz. Ugye milyen jól hangzik? Tudsz ennél jobbat? Mert én nem. Húúú, én már úgy várom, hogy együtt tanulhassunk. smile

v

"Hogyan zajlik a tanfolyam? Mikor lehet csatlakozni a tanfolyamhoz? Jó neked XY időpontban az angol óra?

A webangol.com honlapján minden információ megtalálható a hatékony nyelvtanulással kapcsolatban. A tartalom folyamatosan bővül. Kérlek, először itt olvass el mindent. Ezután vedd fel velem a kapcsolatot, ha angol nyelvet akarsz tanulni. A tanfolyamokhoz bármikor lehet csatlakozni, nem maradsz le semmiről. Azonban mint azt már korábban említettem, nyelvtanfolyami beiratkozás részleteiről egy előre egyeztetett időpontban beszélek a tanulókkal mindenre kiterjedően, a kérdésedre is válaszolva, hogy érts mindent, az a legelső. Utána örömmel kezded el a nyelvtanfolyamodat.

Webangol.com nélkül:

 

Szenvedsz az angol nyelvtanulással, nehéz.

Nem egészséges és természet ellenes a magolós-fordítós angol nyelvtanulás.

Sikertelen a nyelvvizsgád, érettségid, felvételid.

A nyelvről tanulsz, analizálva azt, így nem sajátítod el és válsz aktív nyelvhasználóvá.

Unalmas, lehangoló a nyelvtanulás. Nem fejlődik a kreativitásod.

Magolsz otthon.

Nem szeretsz angolt tanulni, pocsékul érzed magad a nyelvórákon.

Görcsölsz, gyötrődsz a házi feladat felett otthon egyedül.

Akadozik a beszéded, mert magyarul gondolkodsz és fejben fordítasz.

Nem kapsz tanulási technikákat sem a tanórákon, sem otthonra, hogyan folytasd tovább.

Nem érzel  nyelvi fejlődést.

Webangol.com angol nyelvtanfolyamaival:

 

Egészséges, egyszerű, könnyed az angol nyelvtanulás. Sokszor észre sem veszed, mennyi mindent tanulsz, mert egy friss, élénk, hatékony nyelvi környezetben elsajátítod az élő nyelvet tudatosan és tudat alatt is.

Sikeres a nyelvvizsgád, érettségid, felvételid.

Természetes módon, a négy nyelvi készség alapján tanulsz: hallás utáni megértés – beszéd – olvasás – írás. Hiszen jól tudod, hogy ez a nyelvtanulás magja, lényege. Ha nem ilyen sorrendben tanulsz, sikertelen a nyelvtanulás. Pont. Ez ennyire egyszerű képlet.

Folyékonyan beszélsz angol nyelven.

100% beszéd centrikusság. Az angol nyelvet, a nyelvhasználatot, kommunikációt tanulod a nyelvórán.

Élménnyel teli és izgalmas az angol nyelvtanulás.

Tapasztalod a tanórán, hogy  végre azzal foglalkozol magolás helyett, ami a lényeg és amit otthon egyedül nem tudsz megcsinálni. Mi ez? Ez a kommunikáció, nyelvhasználat. Sőt, nem is vagy egyedül.  Használod az angol nyelvet a tanórán élő nyelvi környezetben.

Hasznos a nyelvtanfolyam.

Örömmel tanulsz a nyelvórán.

Izgamas és könnyű a házi feladat.

Egyszerűen mádsz angolt tanulni, angol órákra járni,  alig várod a következő angol órát.

Tűpontos, célirányos nyelvtanulási technikákat kapsz, hogyan tudsz fejlődni mind a tanórákon, mind otthon. Olyanokat, amiket szinte sehol nem használnak.

Akár napi szinten láthatod a nyelvi fejlődésedet.

 

R

Vedd fel velem a kapcsolatot ha:

 • Célod van az angol nyelvvel.
 • Tudsz fix időpontokban tanulni.
 • A hatékony módszert keresed és az itt lévő cikkeket elolvasva te is úgy gondolod, hogy ez az.
 • Tartalmas nyelvórákat szeretnél üresek helyett.
 • Nyelvtanozás és szómagolás nélkül akarsz nyelvet tanulni.
 • Izgalmasan, élvezetesen akarsz nyelvet tanulni.
 • Hosszú távra tervezel a nyelvtanulással.
 • Rendben vannak az alap technikai dolgaid: erős net, jól működő számítógép, van Skype programod vagy letöltöd, mielőtt felveszed velem a kapcsolatot.
Q

Kérlek, ne vedd fel velem a kapcsolatot ha:

 

 • Kizárólag óradíj érdekel és semmi más.
 • Iskolai tananyagot akarsz átvenni.
 • 1-2 hónapra tervezel a nyelvtanulással.
 • Nem tudsz fix időpontokban tanulni.
 • Nyelvtanozással és szómagolással akarsz nyelvet tanulni.
 • Nincs számítógéped, Skype programod, mikrofonod, tehát az alap technikai dolgaid nincsenek meg a tanuláshoz.

Ki fog válaszolni neked?

Szikora Rita

Alapító, tulajdonos I webangol.com I angol nyelvtanár

A webangol.com oldal célja, hogy megszeresd az angol tanulást, és megértsd, hogyan kell megfelelően, időt spórolva nyelvet tanulni örömmel, magolás nélkül. Ha megérted, akkor rájössz, hogy sokkal többet ad mint a hagyományos magolós-fordítósdi. Ebben segítek Neked nagy örömmel. Szakterületem az eredményes, nyelvi készségeken alapuló online nyelvtanítás. 2002-óta foglalkozom angol nyelvtanítással, 2015 óta online nyelvtanfolyamokkal. A webangol.com minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Angolul lazán 3 hónap alatt”.  Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot velem, annál hamarabb fogsz angolul beszélni. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile

p

Küldj üzenetet!

Örömmel veszem, ha írsz nekem. Rendszerint még aznap válaszolok, de elfoglaltságaim miatt ez maximum 2-3 munkanapra tolódhat.

3 + 14 =

További elérhetőségeim

Szikora Rita (EV)

info@webangol.com

+36 70 278 34 94

Kövess Instagramon itt.

Kövess Facebookon itt.

Adószám: 67180927-1-26

Nyilvántartási szám: 43927085