Angol nyelvtanulás segédanyagok

Itt találod a webangolos tanulási segédleteket, melyekkel sokkal stabilabbá teheted a nyelvtudásod.
Mindegyikben újfajta tanulási technikákat, konkrét tippeket sajátíthatsz el.
Használhatod őket az élő, online órákon, és a videós tanfolyamaidhoz is.
Kattints a kívánt segédletre, és ott megtalálod a részletes információkat.
Minél több tanulási segédleted van, annál jobban fogsz haladni, és beszélni angolul.
A kínálat folyamatosan bővül, figyeld az oldalt és a webangolos hírleveleket is!

Gyűjtsd be mindet! Jó tanulást!

Ismerj meg engem, kivel fosz tanulni!

Szia! Szikora Rita vagyok, online beszéd centrikus angol nyelvtanár, és a webangol.com lelkes tulajdonosa, szerzője. Velem tanulsz az online, élő nyelvórákon majd és én készítem a videós tanfolyamokat, segédanyagokat. Válassz bátran fentebb az egyedi tanulási segédanyagok közül! A kedvezményes tandíjuk még pár napig tart, ne maradj le!

Sikertörténetek

Lengvári Erika webangol.com tanulója és véleménye

Lengvári Erika

a webangol.com vidám nyelvtanulója

Korábban sokféle formában próbálkoztam az angol tanulással, nem túl sikeresen, mert a számomra legfontosabb készséget nem fejlesztette egyik tanulási mód sem. Ez pedig a beszédkészség. Mivel nekem nem a nyelvvizsga megszerzése volt a célom, hanem az élő beszéd elsajátítása és az, hogy a gyakorlatban is hasznosítani tudjam a korábban tanultakat, ezért nagyon örültem neki, hogy megtaláltam ezt a tanulási lehetőséget.

Ez a tanfolyami forma pont a beszédkészség elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Ez mellett úgy érzem, hogy nyelvtanilag is sokat fejlődtem, mivel a beszéd centrikus tanulás keretében sok számomra kérdéses nyelvtani elem is tisztázódott. Illetve a szókincs fejlesztése szempontjából pedig sokkal eredményesebb számomra, ha bizonyos szövegkörnyezetbe ágyazva tanulom a szavakat, kifejezéseket. Nagyon sokan küzdünk ma ezzel Magyarországon, hogy rendelkezünk bizonyos angol tudással, de azt nem merjük vagy tudjuk használni. Szerintem az ilyen hozzám hasonló emberek számára ez a legideálisabb tanulási forma.” Legtöbbször az utazással eltöltött rengeteg idő emésztette fel a motivációmat, máskor pedig az unalmas tanórák. Rita órái változatosak, szórakoztatóak és úgy érzem ez alatt az egy év alatt rengeteget fejlődtem. Természetesen ehhez az is kellett, hogy az órákon kívül is tanultam és gyakoroltam. Számomra a nyelvtanulás nemcsak fejlődési lehetőség hanem egyben a hobbim is.
Mindenkinek ajánlom Rita óráit aki szeretne élvezetesen, hatékonyan megtanulni angolul, mindezt pedig kényelmesen otthonról.

Fodor Anita webangol.com tanulója és véleménye

Fodor Anita

a webangol.com vidám nyelvtanulója

Külföldi utazásaim során rendszeresen kellett használnom az angol nyelvet, viszont soha nem voltam magabiztos, ha meg kellett szólalnom. Nagyon örültem mikor egy évvel ezelőtt felfedeztem Rita honlapját. Rita óráin felszabadultan beszélgetünk a legkülönfélébb témákról, természetesen csak és kizárólag angolul. A csoportban egymást fejlesztjük és szinte játszi könnyedséggel aktív nyelvhasználók leszünk. Sok nyelvtanulási módszert próbáltam ezelőtt, de valahogy
mindet feladtam egy idő után.

Legtöbbször az utazással eltöltött rengeteg idő emésztette fel a motivációmat, máskor pedig az unalmas tanórák. Rita órái változatosak, szórakoztatóak és úgy érzem ez alatt az egy év alatt rengeteget fejlődtem. Természetesen ehhez az is kellett, hogy az órákon kívül is tanultam és gyakoroltam. Számomra a nyelvtanulás nemcsak fejlődési lehetőség, hanem egyben a hobbim is.
Mindenkinek ajánlom Rita óráit, aki szeretne élvezetesen, hatékonyan megtanulni angolul, mindezt pedig kényelmesen otthonról.

Shopping Cart
Scroll to Top