Miről szól ez az oldal?

Ez a webangol.com egy speciális oldala, melyen egy mini infó-csomag keretében kóstolót kapsz olyan nyelvtanulási elemekről, melyek rendkívül esszenciálisak és elengedhetetlenek az angol nyelvtanulásban. A nyelvtanulási valóságról kapsz egy kisebb képet. Itt minden alap nyelvtanulási fogalomról 8 mondatban olvashatsz.  Koppints a piros pontokra, ezután előbukkannak a válaszok és már olvashatod is a sok-sok újdonságot! A hatékony tájékozódás érdekében természetesen az egész weboldal tartalmát olvasd el. Legyél otthon az angol nyelvtanulásban! Pörgesd fel az angolod!

 

Valójában otthonról online is meg tudsz teljes mértékben tanulni angolul!

Ez így van, 2020-ban online mindent meg lehet oldani a hatékony angol nyelvtanuláshoz, ki sem kell mozdulnod az otthonodból. Ez persze nem annyiban merül ki, hogy elindítjuk a hívást az online órán és a tanár lediktálja a tankönyvet, az unalmas. Egy beszéd centrikus online óra sokkal örömtelibb, izgalmasabb és tartalmasabb. Ami számít, az az, hogy milyen nyelvi módszerrel tanulod az angolt. Lehet online vagy offline is, de ha a módszer magolós-fordítós például, az egyszerűen nem hatékony, szenvedést okoz. A beszéd centrikus, magolás-mentes módszer a hatékony, mely keretében a négy nyelvi készség alapján tanulod az angolt. Hiszen egy nyelvóra a nyelvről kell, hogy szóljon, a nyelvhasználatról. A magolós módszernél a nyelvről tanulsz, nincs kommunikáció, a beszéd centrikus és magolás mentes módszernél a nyelvet tanulod, amelyre a nyelvtanulónak szüksége van. További részletekért kattints ide

Valójában az angol nyelvtanulás örömtanulás!

Ez abszolút igaz, de igazából mi más lehet egy nyelvtanulás, mint örömteli? A webangol.com nyelvtanfolyamaival csakis vidám nyelvtanulást tapasztalhatsz meg, mert itt minden másképp működik, ezért a nyelvtanulás is eredményes. Eredményes mert minden percben hasznos dolgokat sajátítasz el, közben élvezed a tanulást, és mivel élvezed, így valóban tanulsz is. Hiszen ha valamivel szenvedsz, görcsölsz, azt nem lehet szeretni, így nem is tanulod meg igazán. A webangol.com nyelvtanfolyamain ilyen nincs, itt csakis életteli környezetet, légkört, tanulást tapasztalsz meg. Világossá válik számodra, hogy mi a valódi nyelvtanulás. Új világot nyitunk együtt az angol nyelvtanulásban. Webangol.com egyenlő az otthon hatékony nyelvtanulásával. További részleteket itt olvashatsz erről!

Valójában sztorikkal lehet legjobban megtanulni angolul!

Ez kétséget kizárólag igaz. A mai tankönyvek, bármilyen újak is, bármilyen színesek is nagyon kategorikusan veszik a nyelvi elemeket, de főleg a nyelvtant. A rendezettséggel nem is lenne baj alapvetően, mert rend a lelke mindennek. Viszont a nyelv szempontjából nem életszerű, mert többnyire nem úgy fordulnak elő a nyelvi részek, ahogyan a tankönyvekben. Az élő sztorik, esetleg pici humorral fűszerezve rendkívül hatékonyak tudnak lenni. Természetesen itt sem akármilyen sztorikról van szó, a webangol.com nyelvtanfolyamain speciális, kifejezetten nyelvtanulóknak készült sztori sorozatokból tanulnak a tanulók, melyek pontosan azokat a nyelvi alapokat tartalmazzák, melyekre nekik maximálisan szükségük van. Egy szignifikánsan biztos alapot tudnak adni a nyelvtanulóknak. Ezek a tananyagok: élvezetesek, könnyen tanulhatók, a házi feladat megírását pedig roppantul könnyűvé teszik, itt olvass tovább a részletekről.

Valójában nem szavakat és szabályokat kell magolnod!

Valóban nem magolásra van szükséged. Ha szabályokat tanulsz, szabályokban fogsz gondolkodni és nem nyelvhasználatban. Ha szavakat magolsz, szavakban fogsz gondolkodni és keresni fogod, milyen szavakat használj, próbálod összerakni a szavakat a fejedben és ez minimálisra csökkenti a kommunikációt és a nyelvhasználatot. Ha fordítással tanulsz angolul, mindig fordítani fogsz fejben, és ez szintén rossz megoldás. Először kigondolod magyarul, ezután fejben átfordítod angolra és utána próbálod mondani, ez is hátráltat. Az angol nyelv nem a magyar lefordítása és ez fordítva is igaz. Egy nyelvtanulónak a nyelvhasználatra van szüksége, valamint a nyelvi automatizmus kialakítására az angol nyelven keresztül. Amikor magyarul beszélsz sem gondolkodsz azon, mit mondj, ez a cél az angol nyelvvel is. Részletesen olvashatsz erről a témáról itt, kattints ide.

Valójában bárki megtanulhat angolul kortól nemtől függetlenül, csak a jó módszer kell

Igen, bárki megtanulhat angolul. Ami kizárólag ehhez kell az a jó nyelvtanulási módszer. Ha ez megvan, már pár héten, hónapon belül felpörgetheted az angolod és onnantól kezdve határ a csillagos ég. Ha a webangol.com tanfolyamain tanulsz, akkor pedig élvezed, és mivel élvezed tanulod folyamatosan. Itt ráadásul egy pluszt is kapsz, hiszen olyan eszközöket is megtanulsz, melyeket az élet más területein is tudsz használni akár a magánéletedben, akár a munkádban. Rengeteg kusza tévhit kering, hogy ki tud megtanulni angolul és ki nem. A webangol.com küldetése, hogy eloszlassa őket. Kattints ide és megtudsz mindent, kitisztul a kép erről.

Valójában a nyelvvizsgára való felkészülésed nem a nyelvvizsga feladatokkal kezdődik!

Ez így igaz. Általában a nyelvvizsgára nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok vannak, de a nyelvvizsgára már az angol nyelvtanulás első percétől készülsz. Akkor is, ha még nem kívánsz vizsgázni, kezdő nyelvtanuló vagy. Sőt először a tanulásra kell koncentrálni és utána a vizsgára. Viszont a webangol.com angol nyelvtanfolyamai olyan speciálisak, hogy automatikusan készülünk a munkahelyi vagy külföldi nyelvhasználatra, nyelvvizsgára, vagy bármilyen vizsgára. A tanfolyamokon ugyanis minden feladattípus előfordul, ami mindezeknek a céloknak pontosan megfelel. Ilyen módon a nyelvvizsga nagyon egyszerű. Egyre kell mindenképpen figyelned: előre tervezned és időben elkezdeni az angol nyelvtanulást, így nem ér meglepetés. Részletes nyelvvizsga útmutatóért kattints ide most.

Valójában a hallás utáni megértésed az egész nyelvtanulásod alapja!
Ez pontosan így van. Hallás utáni megértés nélkül szó szerint nincs élet. Hiszen nem tudnánk kommunikálni nem hogy angolul, de magyarul sem. Ezért ez áll az első helyen a nyelvi készségek helyes sorrendjében és ezt kell először fejlesztened a beszéd készségedhez. Ezért kell rengeteg hanganyagot hallgatni napi szinten, amennyit csak tudsz. Ha így teszel, ami bemegy a füledbe hallás útján, az meg fog jelenni a beszédedben is rövid időn belül. Ezért ez az elsődleges megoldás ha akadozik a beszéded és próbálod összerakni a szavakat a fejedben. További részletekért kattints ide és olvasd végig.
Valójában imádni fogod az angol órákat ha a megfelelő módszerrel tanulsz!

Azt kifejezni itt nem is lehet, mennyire fogod élvezni az angol nyelvtanulást ha a webangol.com megfelelő módszerével tanulsz. Eddig szinte az összes tanuló élvezte, élvezi a nyelvtanulást, évek óta örömmel tanulnak, mert itt egy olyan pluszt, energiát kapnak, és te is kapsz, amit sehol máshol. Mik ezek pontosan? Jól érzed magad, biztonságban vagy, pozitív élő nyelvi környezet, nyugodt légkör áll rendelkezésedre a nyelvi fejlődéshez, célirányos szakmailag megfelelő, számodra egyszerűen követhető angol nyelvtanfolyam. Tehát rengeteget kapsz, neked már csak ki kell használnod ezt a rendkívüli lehetőséget. Ugyanis a legfontosabb hogy tanulás közben jól érezd magad, így lehet hosszú távon az angol nyelvet elsajátítani. Ha görcsölsz, akkor nem megy a tanulás. Ha boldogan tanulsz valamit, szinte gyerek játék. Így kell elképzelni itt a tanfolyamokat is, kattints ide a további infóért!

Valójában az angol nyelvtanulás megváltoztatja az egész életed!

Ez természetes. Hiszen a tanulás az egyik legjobb és legszuperebb tevékenység. Az ismeretszerzés alapvetően örömet okoz. Az angol nyelvtanulással, ha a megfelelő módszerrel folyik olyan készségeket fejlesztesz, amit a mindennapi életben is tudsz a jövőben használni. Hol tudod ezeket használni pontosan?  Tanulóként, dolgozóként a munkahelyeden, magán emberként, bárhova is mész. Az angol nyelvtanulás pedig a webangol.com-al örömet okoz, itt határ a csillagos ég. Bármeddig tudsz fejlődni, rajtad áll, mindig lehet újat tanulni. Itt megkapsz egy stabil alapot a nyelvi készségek fejlesztésével, innentől kezdve bármilyen témakörben, bárhol képezheted magad önállóan is, további infót itt találsz: örömtanulás oldal

Az angol beszéd a leggyengébb pontod? A webangol.com megoldotta!

Webangol Megoldókulcs

Ahogy itt, a honlapon megjelenő cikkekben olvashatod, melyet ajánlatos alaposan végig olvasni, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Nálunk nem csak hirdetve van a beszéd centrikus tanulás, mint a tanfolyamok 97%-nál, itt óráról órára tapasztalod, hogyan is kell angol nyelvet tanulni. Megtanulsz tanulni is. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, a komplett újrakezdés vár téged készen, neked csak élned kell a lehetőséggel. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Mielőtt ezt megteszed, máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, mellyel egy nagy, komplex témakört tudsz feldolgozni, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba.

A zöld gombbal zöld utat kap az angol nyelvtanulás. Figyeld és vedd át a példányodat most!