2020 őszén már folyékonyan beszélsz angolul, akár külföldön is a magolás-mentes angoltanulási módszerrel

Ha eddig utáltad, most imádni fogod. Magolás-mentes angol tanulási módszer magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. A webangol.com szótárfüzet-mentes módszerével, élő online nyelvtanfolyamaival 3 hónap múlva ilyenkor már meg mersz szólalni, vagy akár már pár héten belül is, görcsölés nélkül, anélkül, hogy gondolkodnál azon, mit mondj. Gördülékenyen fogsz kommunikálni. Pontosan úgy mint amikor a magyart használod, de magyar nélkül. Cél: az angolul való gondolkodásod kialakítása a nyelvi készségeken keresztül magyar helyett, fordítás-magolás helyett, amik hátráltatnak. Ez az értés kulcsa, ez a nyelvhasználat lényegbeli komponense. Ezt tanítom a tanfolyamon, amit szinte sehol nem tapasztalsz meg. Megtaláltad a személyre szabott megoldást, ilyen egyszerűen tudsz angolt tanulni. Ráadásul sosem vagy egyedül, segítek. Ki sem kell mozdulnod otthonról, csak kattints lent a nagy zöld gombra.

Miért hallgass rám?

Szikora Rita vagyok, angol nyelvtanár, a webangol.com szerzője, kreatív menedzsere. Szakterületem az eredményes, nyelvi készségeken alapuló online nyelvtanítás. 2002-óta foglalkozom angol nyelvtanítással, 2013 óta online nyelvtanfolyamokkal. A webangol.com minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Angolul lazán 3 hónap alatt magolás-mentesen!”.

“Nagyon tetszik az online videós nyelvtanfolyam. Voltak benne új szavak amiket mostanra el tudtam könnyen sajátítani. Tetszik hogy vàltozatosak és sok dologra kitérnek a videók. Nagyon ötletes, mert nem nehéz de mégis lehet belőle tanulni. Így a sikerélmény is megvan.”
Malozsák Hanna

%

Tanulj meg magabiztosan beszélni angolul 3 hónappal hamarabb mint az átlagos tanuló

Most ez van: Kínlódsz, görcsölsz a nyelvtanulással, fájdalmasan nehéz, nem maradnak meg a szavak a fejedben, nincsenek meg az alapok mert csak magolsz és magolsz, közben fordítasz, nem mersz beszélni, kívülállóként érzed magad.

Ez lesz: Magabiztos nyelvhasználó vagy, 3 hónappal gyorsabban tanulsz meg angolul beszélni mint az átlagos tanuló, gördülékenyen kommunikálsz. Ez a tanulás akkor való neked, ha a bal oldali videót nézve te is csak erre tudsz gondolni: „Robi jól döntött, én is Robi akarok lenni, nekem pont most, pont így, pont ez kell”.   Most kattints itt fent a nagy sárga gombra. Le ne maradj!