Értékrendem

A webangol.com nyelvtanulási filozófiája, az én személyes, angol nyelvtanári értékrendem. Bemutatom a négy vezérelvet, melyekre épül a szakmaiságom. Ezek alapján menedzselem a nyelvtanfolyamokat, hozok döntéseket. Ismerd meg őket!

1. Tanuló központúság
A webangol.com minden cikke, oktatóanyaga, élő online nyelvtanfolyamai azt a célt szolgálják, hogy te, kedves tanuló hatékonyan sajátítsd el az angol nyelvet. Nálam a tanulás a tanórán történik, és nem az órán kívül. A tanuló a legfontosabb, és az, hogy hasznos legyen a tanóra, ne csak részt vegyen rajta. Tanóráim tanuló központúak és nem az a cél, hogy gyorsan „ledaráljam” neked a szabályokat és te lejegyzeteljed, majd nem történik vele semmi. A nyelvtanulás nálam arról szól, hogy a tanóra tartalmas legyen, és a célnyelvet sajátítsd el a tanfolyamon és ne egyedül küszködj, kínlódj otthon a házi feladattal, amit órán meg sem tanítottak.
2. Lényeg
Amikor hozzám fordulsz nyelvtanulással kapcsolatban, felmérem a szándékodat, szintedet és ingyen tanácsot adok személyre szabottan, milyen úton kell elindulnod a nyelvtanulásban. Ez az első, komolyabb lépés a nyelv elsajátítása felé. Nem dobálózom fél-információkkal írásban a tanfolyamról, módszertanról, ugyanis ez nem lenne teljes és nem kapsz kellő információt, nem fogod látni a nagy képet, így nem fogod megérteni sem a nyelvtanulásod koncepcióját. A teljes körű tájékoztatás egy előre egyeztetett időpontban történik online, így kapsz teljes képet arról, hogy pontosan most hol tartasz, merre kell elindulnod, milyen időintervallumban és mit kell tenned pontosan azért, hogy elérd a célod. Ettől leszel sikeres nyelvhasználó, teszel sikeres nyelvvizsgát, érettségit, felvételit.
3. Nyelvi készségek
A legfontosabb a nyelvtanulásban. 4 alap nyelvi készség van: hallás-értés, beszéd, olvasás, írás. Ezek fejlesztésével sajátítható el a nyelv kizárólag. Ez a nyelvtanulás magja, lényege. Ha nem ilyen sorrendben tanulsz, sikertelen a nyelvtanulás. Pont. Ez ennyire egyszerű képlet. Továbbá mindennek alapja a hallás utáni megértés. E nélkül nincs semmi, és ezt vedd szó szerint, hiszen meg sem értenénk egymást.
4. Kreativitás tisztelete
Sok tanulóm tanul nálam évek óta, és amit a legjobban tisztelek a kitartás és a kreativitás. Nálam a kreativitás fontos szerepet tölt be a tanfolyamokon, hiszen nem az a lényeg hogy magoljuk a szabályokat, szavakat, valamint rettegjünk a hibáktól és én kipirosozva adom vissza a házi feladatokat. Ezeknek nincs értelme. Nem ezektől fejlődnek a nyelvi készségek és sajátítod el a nyelvet. A nyelvi készség nagyon egyszerű dolgoktól fejlődik: ez a nyelvhasználat. Minél többet vagy jelen a tanórákon, írod a homejoy-t, tartalmas olvasmányokat olvasol, videókat nézel, annál jobban fejlődnek a nyelvi készségeid, nyelvhelyesség, szókincs, minden nyelvtan a helyére kerül és mindig fogod tudni, melyiket mikor kell használni. Gondolkodás nélkül fogsz kommunikálni. Ahogy magyarul is folyékonyan beszélsz és nem gondolkodsz azon minden másodpercben, hogy mit mondj pontosan. A nyelvórán használt nyelvi feladatok pedig nagyon nagy részt kreativitást is fejlesztenek. Természetesen ez nem csak a nyelvtanuláshoz, hanem az élet más területein is használni fogod. Ez a személyiségfejlődés része. Ez egy kiváló bizonyíték, hogy a nyelvtanulás sokkal pozitívabb, több, komplexebb a köztudatban lévő magolós, szabálytanulós, szótárfüzetes elméletnél.

Webangol.com neked!

Otthoni online beszéd és készségfejlesztő angol nyelvtanulás neked. Az eddigi legforradalmibb online tanulási módszerrel hasznosan, örömmel, beszéd centrikusan, magolás-mentesen, fordítás-mentesen, görcsölés-mentesen.

Bármilyen otthonból bármilyen szobából, bármilyen számítógépről a nap 24 órájában, az év 365 napján neked. Magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra most! Angolul lazán 3 hónap alatt!

Te, a nyelvtanuló vagy az első a tanórákon. Te vagy a középpontban. Egyensúlyba kerül az angol nyelvtanulásod pillanatok alatt. Megtanulod a helyes módszert, elfelejted a kusza, információ hiányos, felesleges tévhiteket.

Az oldal küldetése, hogy te kedves nyelvtanuló pár hónapon belül, vagy akár pár héten belül gördülékenyen használd az angol nyelvet és létrejöjjön a nyelvi kreativitásod bármilyen nyelvi helyzetben.

A webangol.com tanulói elégedettek. Ők már megtalálták a helyüket. Vágj bele te is! Egyszerűen működik! Legyél otthon a nyelvtanulásban!

Webangol Megoldókulcs

Ahogy itt, a honlapon megjelenő cikkekben olvashatod, melyet ajánlatos alaposan végig olvasni, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Nálunk nem csak hirdetve van a beszéd centrikus tanulás, mint a tanfolyamok 97%-nál, itt óráról órára tapasztalod, hogyan is kell angol nyelvet tanulni. Megtanulsz tanulni is. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, a komplett újrakezdés vár téged készen, neked csak élned kell a lehetőséggel. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Mielőtt ezt megteszed, máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, mellyel egy nagy, komplex témakört tudsz feldolgozni, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba.

A zöld gombbal zöld utat kap az angol nyelvtanulás. Figyeld és vedd át a példányodat most!