Idén tavasszal már folyékonyan beszélsz angolul, akár külföldön is a magolás-mentes angoltanulási módszerrel

Ha eddig utáltad, most imádni fogod.  Magolás-mentes angol tanulási módszer magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. A webangol.com szótárfüzet-mentes módszerével 3 hónap múlva ilyenkor már meg mersz szólalni, görcsölés nélkül, anélkül, hogy gondolkodnál azon, mit mondj, gördülékenyen fogsz kommunikálni. Cél: az angolul való gondolkodásod kialakítása a nyelvi készségeken keresztül magyar helyett, fordítás-magolás helyett, amik hátráltatnak. Ez az értés kulcsa, ez a nyelvhasználat lényegbeli komponense. A megoldás: ilyen egyszerűen tudsz angolt tanulni. Nem vagy egyedül, segítek. Ki sem kell mozdulnod otthonról, csak kattints a nagy sárga gombra.

Miért hallgass rám?

Szikora Rita vagyok, a webangol.com szerzője, kreatív menedzsere. Szakterületem az eredményes, nyelvi készségeken alapuló online nyelvtanítás. 2002-óta foglalkozom angol nyelvtanítással, 2015 óta online nyelvtanfolyamokkal. A webangol.com minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Angolul lazán 3 hónap alatt”.
#

Tanulj meg magabiztosan beszélni angolul 3 hónappal hamarabb mint az átlagos tanuló

Most ez van: Kínlódsz, görcsölsz a nyelvtanulással, fájdalmasan nehéz, nem maradnak meg a szavak a fejedben, nincsenek meg az alapok mert csak magolsz és magolsz, közben fordítasz, nem mersz beszélni, kívülállóként érzed magad.

Ez lesz: Magabiztos nyelvhasználó vagy, 3 hónappal gyorsabban tanulsz meg angolul beszélni mint az átlagos tanuló, gördülékenyen kommunikálsz. Ez a tanulás akkor való neked, ha a videót nézve te is csak erre tudsz gondolni: „Robi jól döntött, én is Robi akarok lenni, nekem pont most, pont így, pont ez kell”.   Kattints itt fent a nagy zöld gombra most. Le ne maradj!