Nyelvtanulói kérdések & válaszok

„Első adandó alkalommal beszélünk angolul?! Hihetetlen!”

Mondta minap az egyik lelkes tanulóm jólesően a tanóra után. Miért mondta ezt?  Mi történik vele a nyelvtanfolyam alatt? Mit tapasztal? Mi a kommunikatív nyelvtanulás a gyakorlatban és nem csak ígéretben? Mi folyik valójában a webangol.com tanfolyamain? Olvasd tovább ide kattintva! Olvasási idő 7 perc. 
N

„Hogyan lehet az anyanyelvet kihagyni a tanulásból?”

Ez általában még mindig bonyolultan hangzik, pedig nagyon egyszerű a megoldása. Miért nem egyértelmű ennek ellenére? Miért viszik be a magyart mégis az angol nyelvtanulásba? Miért megy lassan, mire fejben összeraksz egy mondatot? Kattints ide, hogy megtudd! Olvasási idő 5 perc.
z

„Hogyan fejlesszem a beszédkészségem és a nyelvhelyességem ha keveset használom aktívan a nyelvet?”

A beszédkészséged fejlesztéséhez élő nyelvi környezetet kell teremteni. Mit kell pontosan tenni és hogyan? Kattints ide most és mindent megtudsz a beszédkészséged fejlesztéséről! Olvasási idő 8 perc!

„Lehetséges, hogy valaki egy adott nyelv megértésében mondjuk felsőfokon van, viszont a beszédben jóval alacsonyabb szinten?”

Miért az értés az egyik lényeges eleme a nyelvtanulásnak? Hogyan fejleszd az értést? Itt minden fontos lépést megtudsz. Itt kezdődik minden! Olvasd tovább ide kattintva! Olvasási idő 9 perc.

l

"1 év alatt angol középfokot/felsőfokot el lehet érni a nulláról és nyelvvizsgát tenni?"

Tovább megyek e lényeges kérdéssel sokkal alaposabban mint eddig valaha. Hogyan lehet hatékonyan felkészülni rá és mikor kell elkezdeni? Most szétoszlatom a tévhiteket. Kattints ide most és megkapod a nyelvvizsga útmutatód azonnal! Olvasási idő 8 perc.

„Mit tegyek ha buta vagyok a nyelvekhez?”

Ez a tanulók többségének eszébe jut és el is mondják, mindenki máshogy fejezi ki ezt a gondolatot. Amiatt, hogy ezt hiszik, ráadásul tévesen, veszítenek a motivációjukból, lelkesedésükből. Miért? Konkrétan mi váltja ki ezt a gonoldatot? Jogos hogy ezt érzik? Miért érzik ezt? Mi a megoldás? Itt rögtön megtudod, kattints és olvasd tovább! Olvasási idő 5 perc.

„Hogy tanuljak meg angolul hallásból érteni és jól beszélni? Olvasás, írás mennek az előbbiek meg nem.”

Ez egy  gyakori probléma a nyelvtanulóknál. Része ennek a problémának az is hogy vizuális tipusnak hiszik magukat. Mi az igazság? Hogyan tudod ezt balanszírozni? Itt olvasd tovább, íme a megoldás! Olvasási idő 7 perc.

„Nyelvtanulásnál melyik a fontosabb: a nyelv hasznosíthatósága vagy a nyelv szeretete?”

Elgondolkodtató kérdés.  Sokszor tanulunk valamit mert szükségünk van rá, de szeretjük is? Kell szeretnünk amit tanulunk? Ha nem szeretjük, hogy lehet mégis megszeretni? Olvasd tovább itt és most! Olvasási idő 4 perc.

Webangol.com neked!

Otthoni online beszéd és készségfejlesztő angol nyelvtanulás neked. Az eddigi legforradalmibb online tanulási módszerrel hasznosan, örömmel, beszéd centrikusan, magolás-mentesen, fordítás-mentesen, görcsölés-mentesen.

Bármilyen otthonból bármilyen szobából, bármilyen számítógépről a nap 24 órájában, az év 365 napján neked. Magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra most! Angolul lazán 3 hónap alatt!

Te, a nyelvtanuló vagy az első a tanórákon. Te vagy a középpontban. Egyensúlyba kerül az angol nyelvtanulásod pillanatok alatt. Megtanulod a helyes módszert, elfelejted a kusza, információ hiányos, felesleges tévhiteket.
Az oldal küldetése, hogy te kedves nyelvtanuló pár hónapon belül, vagy akár pár héten belül gördülékenyen használd az angol nyelvet és létrejöjjön a nyelvi kreativitásod bármilyen nyelvi helyzetben.

A webangol.com tanulói elégedettek. Ők már megtalálták a helyüket. Vágj bele te is! Egyszerűen működik! Legyél otthon a nyelvtanulásban!

8 érv, 1 cél - Miben más a webangol.com?

Webangol Megoldókulcs

Ahogy itt, a honlapon megjelenő cikkekben olvashatod, melyet ajánlatos alaposan végig olvasni, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Nálunk nem csak hirdetve van a beszéd centrikus tanulás, mint a tanfolyamok 97%-nál, itt óráról órára tapasztalod, hogyan is kell angol nyelvet tanulni. Megtanulsz tanulni is. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, a komplett újrakezdés vár téged készen, neked csak élned kell a lehetőséggel. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Mielőtt ezt megteszed, máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, mellyel egy nagy, komplex témakört tudsz feldolgozni, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba.

A zöld gombbal zöld utat kap az angol nyelvtanulás. Figyeld és vedd át a példányodat most!