Angol Nyelvtanulás Infó Kezdőcsomag

 

Nyelvtanulás helyesen

 

Örömmel üdvözöllek a webangolozók táborában. Köszönöm, hogy a webangol.com mellett döntöttél, jól döntöttél. Abszolút egy nagyon tartalmas weboldalra érkeztél, ahol rengeteget tudsz tanulni, ismereteket szerezni. Időzz el itt, szánj időt a tájékozódásodra, hogy tisztán láss mindent! Megéri e befektetés, mert később többszörösen és folyamatosan jön vissza.

Íme a legfrissebb nyelvtanulással kapcsolatos tartalom 2020-ban. Itt kezdd az információ gyűjtést a dinamikusan hatékony, magolás-mentes angol nyelvtanulásról a menüpontok közül. Olvass el minden cikket, nézz meg minden videót a honlapon. Értsd meg a “nagy képet”. Ezután ki tudod próbálni a nyelvtanulást az ingyenes, saját gyártású online videó-csomaggal ugyanitt a honlapon. Betekintést nyerhetsz az egynyelvű nyelvtanulásba, illetve csatlakozhatsz az élő online nyelvtanfolyamokhoz otthonodból. Tedd hasznossá az otthon töltött időd, vágj bele most a szuper, forradalmian új otthoni nyelvtanulásba. Így 3 hónapon belül, vagy akár már pár héten belül is beszélhetsz angolul, bármilyen helyzetben. Ehhez a kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeken keresztül vedd fel velem a kapcsolatot szintén itt a honlapon. Felejtsd el, amit eddig a nyelvtanulással kapcsolatban tapasztaltál. Itt végleg eltűnik a káros magolás. Ebben az új nyelvtanulási világban teljesen új, pozitív szemlélet és precíz, jól átgondolt módszer vár téged, teljes biztonságban érzed magad, megoldja a nehézségeidet, segít talpra állni. Ha nyertes akarsz lenni, görgess tovább ezen az oldalon olvass el mindent alaposan, majd kattints át a többi oldalra, és szintén olvass el mindent. Nézd meg a videókat a hatékony informálódás érdekében, hiszen amit már régóta kerestél, amire régen vártál itt van: az eddigi legátfogóbb nyelvtanulási infócsomag és nyelvtanulási módszer. Érezd jól magad a beszéd centrikus nyelvórákon, utána pedig méginkább! 

 

 

 

Az angol beszéd a leggyengébb pontod? A webangol.com megoldotta!

u

Mi? Miért? Hol? Mikor?

Mi a webangol.com célja?

A webangol.com célja, hogy te minden nyelvtanulási problémádra villámgyorsan megoldást kapj otthon, online, ráadásul egy helyen. Bemutatja a hatékony módszert, és ki is tudod próbálni itt. Ugyanis nem mindegy hogy az angol nyelvet tanulod az angol nyelvhasználaton, nyelvi készségek fejlesztésén keresztül, vagy a nyelvről tanulsz, magolással, fordítással, mellyel nem haladsz előre, sőt hátráltat. A nyelvtanulás és a nyelvről tanulás nem ugyanaz. A nyelvet tanulni nyelvtanulóként a helyes út, csakis előre visz, de ha a nyelvről tanulsz, az a helytelen út, mivel károd származik belőle és az idődet pocsékolod eredménytelenül. A komplett webangol.com küldetés pedig: sok-sok jó kedélyű angol nyelvtanuló, akik már felismerték, milyen öröm nyelvet tanulni és elérték céljukat: nyelvhasználat, nyelvvizsga, stb, és továbbra is örömmel tanulják a nyelvet mert tanulni öröm és egy életre szóló kaland. Tehát a megoldás egyszerű, csatlakozz te is!

Itt azonnal megtalálsz minden alap információt az új, magolás-mentes, dinamikusan kommunikatív módszerről, ahogy sehol máshol. Hiteles és naprakész információk az angol nyelvtanulásról gazdagon, fűszerezve izgalommal és élvezettel. Hogyan vágj bele a nyelvtanulásba a legfrissebb technikákkal úgy hogy végre eredményes legyen. Minél többször olvasod el a most következő cikkeket, nézed meg a videókat, annál jobban megérted a nyelvtanulás valódi, pozitív értékét. Minél többet foglalkozol az angol nyelvvel, annál hamarabb leszel profi a nyelvhasználatban, nyelvtanulásban. Tehát ha nem csak járni szeretnél egy nyelvtanfolyamra, hanem eredményt is elérni, válaszd a webangol.com élő, online, otthoni valamint videós nyelvtanfolyamait.

 

Miért a webangol.com hasznos neked?

Először is azért, mert olyan tanulási módszert találsz itt, az élő, online nyelvtanfolyamokon, mely valóban működik, eredményt érsz el vele, és melyet szinte sehol nem használnak a magyar nyelvoktatásban és egyrészt önmagért egyedi, másrészt ezt a tanulási módszert hosszú éveken keresztül tanultam, végeztem, tökéletesítettem, csiszolgattam, hogy te most egyszerűen tudj tanulni ezáltal. Nem akárki tud így tanítani, ezt nem lehet lemásolni sem, sok-sok év tapasztalat szükséges hozzá, valamint az esetleges gyenge próbálkozások sem elegendőek hogy te hatékonyan tanuld a nyelvet.

Továbbá az online angol nyelvtanítás sem annyiban merül ki, ami általában szokott lenni, hogy rányomunk a hívásindítás gombra és ledaráljuk a tankönyvet. Ez ennél jóval több, tartalmasabb, szintén nagy tapasztalat kell hozzá és a webangol.com online tanfolyamai immáron több mint 7 éve mennek megállás nélkül. Mindennek pontosan úgy kell történnie, ahogyan azt itt olvasni fogod a következő percekben. Viszont itt megtaláltad a jó módszert, jó helyen vagy, neked már abszolút könnyű dolgod van.

Ezenkívül még, hogy fokozzam a sok jót, azért a webangol.com a jó választás, mert a következő cikkeket, gondolatokat te, a nyelvtanuló ihlette, rólad szólnak. Valós történetek alapján, az életből vett példákkal, célirányosan a saját, egyéni problémáidra koncentrálva. Nyelvtanulói problémák, kérdések, tapasztalatok. Én adom hozzá az egyedi beszéd centrikus, magolás-mentes nyelvtanulási módszert. Megválaszolom a legfontosabb kérdéseket, eloszlatom a kusza tévhiteket, félreértéseket. Valós nehézségeket hozok, melyekre élő, minden nap alkalmazott egyszerű megoldásokat mutatok. Modern nyelvtanulási technikák magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. Fókuszban az angol nyelvhasználat. Itt átláthatóan, letisztultan, lényegre törően találod meg ami neked kell. A hogyant  sallangmentesen, rizsa nélkül. Ha megvan a vágy az angol iránt, a módszer már könnyű lesz, csak kövesd a lépéseket. Tudd meg most, min bukik meg szinte az egész magyarországi nyelvoktatás. Itt van végre a megoldás. A webangol.com mindig veled van.

Miért most lépj a nyelvtanulásod ügyében?

Itt az ideje, hogy értelmet nyerjen a tanfolyamod és végre eredménye legyen akár külföldi nyelvhasználatra, szinten tartáshoz, munkához, nyelvvizsgára, érettségire, vagy bármilyen iskolai vizsgára készülsz, bármilyen nyelvi szinten vagy most. Minél hamarabb indulsz el a beszéd centrikus angol nyelvtanfolyamodon, annál hamarabb fogsz angolul beszélni, maximálisan nő a biztonságérzeted, nem érhet váratlan helyzet. Az angol nyelv könnyen tanulható, könnyen kezelhető a webangol.com nyelvtanfolyamaival. Ehhez most kell lépned, mert a halogatás az ellenséged, nincs értelme, nem vezet sehova és maximálisan hátráltat. Vedd kezedbe a saját nyelvtanulásod, mindig tervezz előre. Ez az alap kulcsa a hatékonyságnak.

Mi történik ha azonnal lépsz a nyelvtanulásoddal kapcsolatban?

Ha készen állsz a nyelvtanulásra, és most megkeresel itt a “Kapcsolat” menüpontban, akkor azonnal egyeztetünk egy időpontot és beszélünk a nyelvtanulásodról. Amint elkezded az online nyelvtanfolyamod, azonnal érzed, hogy végre jó helyen vagy, aktív, beszéd központú, magolás-mentes tanórákon veszel részt, az első perctől kezdve, beindul a nyelvhasználatod és 5X gyorsabban tanulod meg az angol nyelvet, mint a magolással, amivel sikertelen vagy. Ennek következtében megváltozik pozitív irányba a hangulatod, maximálisan nő a biztonságérzeted, nem érhet váratlan helyzet, a hétköznapjaid is pozitív irányba fejlődnek, jobban alszol, hiszen szívesen jársz a nyelvtanfolyamodra, jól érzed magad. Alig várod, hogy otthon nekiülj a házi feladatnak is, hiszen könnyű, élvezed, mindig pontosan tudod, mit kell tenni. Akár 3 hónapon belül pedig aktív nyelvhasználóvá válhatsz mostani nyelvi szintedtől függetlenül. Minél hamarabb lépsz a saját érdekedben, annál hamarabb leszel sikeres nyelvhasználó. Figyeld meg, így lesz!

Mi történik ha nem lépsz a nyelvtanulásoddal kapcsolatban most?

Ha nem most lépsz ezzel kapcsolatban, nem veszed fel velem a kapcsolatot, és örökké halogatod, mindig sikertelen leszel, rossz lesz a közérzeted, és megfosztod magad a nyelvtanulás élményétől, az aktív nyelvhasználóvá válás esélyétől, egy szóval mindig nehézségeid lesznek. Egy olyan fantasztikus élménytől, hasznos eszköztől fosztod meg magad, mely minden élethelyzetben segít téged. Valamint mindig rossz érzésed lesz ezzel kapcsolatban mivel pozitív, hasznos élményeket veszel el saját magadtól, és mindig azon fogsz gondolkodni, hogy “Mikor fogok már végre beszélni angolul?” “Hogyan tanuljak meg angolul?” “Miért sikertelen a nyelvtanulásom?” “Miért nem sikerül a nyelvvizsgám?” “Miért nem tudok megszólalni angolul?”. Ez is nyilván rossz érzéssel tölt el. Figyeld meg, így lesz! Azonban nem vagy a saját magad ellensége, jól gondolom? Hogy ezt elkerüld, csak annyi a dolgod, hogy felvedd velem a kapcsolatot itt az oldalon és élvezd a webangol.com otthoni nyelvtanfolyamait. Itt minden adott az otthoni online angol nyelvtanulásodhoz. Viszont te is kellesz hozzá. Azt tanácsolom semmiképpen ne halogasd mert hátrányba kerülsz és azt veszed észre, hogy különböző váratlan helyzetekbe kerültél: az utolsó pillanatban szeretnéd elkezdeni a nyelvtanulást: mikor már nyakadon a nyelvvizsga, érettségi, külföldi utazás, munka, vagy éppen hirtelen kaptál egy külföldi főnököt a munkahelyeden és nem mered megszólítani pedig kellene a munkádhoz.  Ez sikertelenséghez vezet, nem hatékony. Ezek az élethelyzetek pedig pillanatok alatt megtörténnek a mai felgyorsult világban, 2020-ban bárkivel kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül, mert az angol nyelv mindenhol jelen van ma, nem tudod kikerülni, ami hasznos és szuper. Mindannyiunk életére hatással van kivétel nélkül, és előbb vagy utóbb neked is szükséged lesz rá. Ha nem ma, akkor holnap. Ha most egyszer befektetsz a nyelvtanulásodba, rövid időn belül sokszorosan profitálsz belőle és ezt követően folyamatosan, megállás nélkül. Viszont előre kell gondolkodnod, tervezned. Mindig előtte kell felkészülni. Előzd meg a kellemetlen élethelyzeteidet. Megelőzni sokkal könnyebb, mint kezelni. Vigyázz mert kezelned már nehéz lesz.  Tedd egyszerűvé az életed haladéktalanul, hogy ne okozzon neked gondot. Ha így teszel, kevesebb stressz ér, jobban érzed magad. Szerezz meg magadnak egy stabil angol nyelvhasználatot most a webangol.com nyelvtanfolyamaival, amit bárhol a világon tudsz használni. Nálunk kommunikatív nyelvtanulás folyik, olyan technikákkal, melyeket szinte sehol nem használnak a magyar nyelvoktatásban, de még jóformán külföldön sem.

Hol és mikor tudsz angolul tanulni?

Otthonról tudsz tanulni, nagyon egyszerű módon. A webangol.com a nap 24 órájában és az év 365 napjában a rendelkezésedre áll. Ki sem kell mozdulnod otthonról, nem kell sehova elmenned. Csak nagyon alap feltételekre: jól működő, gyors számítógépre és internetre van szükséged bármilyen otthonban, bármilyen szobában. Ez jó lehetőség neked, használd ki. Legyél otthon a nyelvtanulásban! 

Csatlakozz te is a nyelvhasználók táborához, legyél te is aktív nyelvhasználó! Pörgesd fel a nyelvtanulásod! Itt gyorsabban megy, mert a webangol.com megbízható, barátságos, gondoskodó a nyelvtanulóival és folyamatos támogatást nyújt neked. Forradalmasítja az angol nyelvtanulást. Mindezt motivált, pozitív élő angol nyelvi környezetben tapasztalod, különleges módon. Garantált az emlékezetes nyelvtanulás élménye. Ehhez időben kell lépned,  ne az utolsó pillanatra hagyd, hogy hátrányba kerülj! Indulj el most! Segítek. Csak együtt megy. A webangol.com több, mint nyelvtanulás és mindent biztosít a sikeres nyelvi elsajátításodhoz. Tedd meg ma az első lépést! Tanuljunk együtt!

Ne feledd: “Angolul lazán 3 hónap alatt!”

Aktív tanulást, jó webangolozást kívánok!

Szikora Rita

angol nyelvtanár, a webangol.com alapítója, kreatív menedzsere.

Webangol.com neked!

Otthoni online beszéd és készségfejlesztő angol nyelvtanulás neked. Az eddigi legforradalmibb online tanulási módszerrel hasznosan, örömmel, beszéd centrikusan, magolás-mentesen, fordítás-mentesen, görcsölés-mentesen.

Bármilyen otthonból bármilyen szobából, bármilyen számítógépről a nap 24 órájában, az év 365 napján neked. Magyar nyelvtanulóknak magyar nélkül. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra most! Angolul lazán 3 hónap alatt!

Te, a nyelvtanuló vagy az első a tanórákon. Te vagy a középpontban. Egyensúlyba kerül az angol nyelvtanulásod pillanatok alatt. Megtanulod a helyes módszert, elfelejted a kusza, információ hiányos, felesleges tévhiteket.
Az oldal küldetése, hogy te kedves nyelvtanuló pár hónapon belül, vagy akár pár héten belül gördülékenyen használd az angol nyelvet és létrejöjjön a nyelvi kreativitásod bármilyen nyelvi helyzetben.

Miért válaszd a webangol.com otthoni angol nyelvtanfolyamait?

A webangol.com számokban

Letanított tanuló és beszéd központú angol nyelvóra

Év angol nyelvtanári tapasztalat

Év online angol nyelvtanári tapasztalat

Lelkes nyelvtanuló sikersztori

Webangol videó

Átfogó és célirányos nyelvtanuló probléma & megoldás

Megoldókulcs

Ahogy a honlapon megjelenő cikkekben olvashattad, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, az újrakezdés vár. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Továbbá máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba. Figyeld és vedd át a példányodat most!