Küldetésem, hogy neked hosszútávú és stabil nyelvtudásod legyen!

Erre szolgálnak az élő, online nyelvórák melyek egyedülállóak: kizárólag a célnyelven, angolul zajlanak a nyelvi készségek fejlesztésével, magolás helyett. Fókuszban a beszédközpontú tanulás, mellyel az angol igeidőket, nyelvtant, szavakat is megtanulod turbógyorsasággal!

LETANÍTOTT BESZÉDKÖZPONTÚ TANÓRA
0 +
NYELVTANÁRI TAPASZTALAT
0 +év
LELKES NYELVTANULÓI SIKERSZTORI
0
TARTALMAS WEBANGOL VIDEÓ
0

Érdekes & tartalmas nyelvórák

Érdekes szituációk, sztorik, élő nyelvi témakörök és a hozzájuk tartozó intelligens nyelvi játékok és feladatok várnak téged! Az élő nyelv gyakorlása van jelen a szétszedett, élettelen, absztrakt nyelvi formák helyett.

Angol nyelvóra kizárólag a célnyelven

Kizárólag angolul folynak a nyelvórák, hiszen az angol nyelvhasználat a cél, a nyelvi készségek fejlődése és a nyelvi automatizmus kialakulása, anyanyelvünkhöz hasonló módon.

Nyelvi készségek fejlesztése

Ez a nyelvtanulás magja, lényege, mely segítségével boldogulni tudsz bármilyen nyelvi helyzetben. Ez sajnos ki van hagyva kompletten a mai nyelvoktatásból Magyarországon, de nálunk maximálisan megvan.

Magolás & fordítás mentes

Az egyedülállóan természetes nyelvi módszernek köszönhetően végre már nem kell többet értelmetlenül magolnod és fordítanod, melyek kizárólag hátráltatnak a nyelvtanulásodban.

A nyelvórák teljesen online zajlanak, így kényelmesen, otthonról tudsz tanulni.

A világ bármely pontjáról elérheted a vadiúj, szótárfüzet mentes nyelvi módszert. Imádni fogod! Nincs többé magolás, fordítás, tehát nincs nyelvről tanulás. Egy dolog van: 100% beszédfejlesztő angol nyelvtanulás!

Ingyenes tananyagok

A Webangolive élő, online nyelvóráihoz végig jár ingyenesen minden tananyag és segédlet. Mindent megkapsz egy helyen! Ráadásul így még kedvezményesebb, az egyébként is nagyon kedvezményes tandíjú nyelvtanfolyamod.

Megbízható nyelvtanfolyamok

A nyelvórák mindig a közösen megbeszélt időpontokban és feltételek szerint zajlanak. Soha nem vagy magadra, hiszen együtt tanulunk. Olyan mennyiségben és ütemben gyakorlunk, melyre nyelvtanulóként pontosan szükséged van. Igényeid szerint bármikor tudunk ismételni.

Egyedülálló nyelvi módszer

Szinte sehol nem tanítanak ezzel az egyszerű és nagyszerű módszerrel. Beszéd centrikus tanfolyamokat hirdetnek, de magolás, magyar beszéd, fordítás van jelen a tanórákon. Itt végre nyelvtanulás folyik nyelvről tanulás helyett. Ez a nagy különbség a többi tanfolyamtól.

Kommunikációs készségek fejlesztése

Ez a lényeg, mely kompletten ki van hagyva a mai magyarországi nyelvoktatásból. Nálunk a 100% angol nyelvi kommunikáció végig jelen van a nyelvórákon, mert a nyelvet kommunikációra használjuk.

MODERN, IZGALMAS NYELVTANULÁS, SZÁRAZ TANKÖNYVÍZŰ HELYETT!

Értéke 35.900 Ft, de most még rövid ideig ingyenesen elviheted a saját példányodat innen a jobb oldalról. Fontos! Kérlek biztonságos, helyes email címet adj meg, és nézd meg a Spam mappádat is!

A webangol.com-mal végre egyszerű az angol tanulás! 🙂

Webangol.com online angol nyelvtanulás weboldalának színes kék, fehér és piros színű logója. Laptopon egy ballagói sapkával.

Próbáld ki itt és most, vidd el a nyelvi csomagodat!

Együtt elérjük a nyelvi célodat!

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT MOST ÉS TURBÓZD FEL AZ ANGOLOD AKÁR MÁR 4 HÉT ALATT!

Írj bátran!

rita@webangol.com

Shopping Cart
Scroll to Top