Z

Kiknek ajánlottak a webangol.com nyelvtanfolyamai?

Itt részletesen olvashatsz arról, pontosan kiknek valók a webangol.com magolás-mentes angol nyelvtanfolyamai. Kattints a piros ikonokra és máris olvashatod őket. A végén ajándék is vár.

12-18 éves korig: általános iskolásoknak, gimnazistáknak, középiskolásoknak

Ennek a korosztálynak általában kisebb iskolai vizsgák, érettségi, nyelvvizsga a cél. Nálunk ezekre a helyzetekre maximálisan felkészülünk, hiszen a tananyagokba, tantervekbe bele vannak foglalva ezek a típusfeladatok. Azonban nem megterhelően, mert a feladatok, nyelvi játékok tartalmasak, változatosak, olyan nyelvtanulási technikákkal, melyekkel öröm a tanulás. Észre sem veszik a tanulók sokszor mennyi mindent tanulnak, nagyon sok mindent, mégsem fáradnak el. Továbbá nyelvhasználatot is tanulnak a nyelvvizsgára való felkészülés közben. Ha folyékonyan, gördülékenyen akarnak beszélni angolul, amit megtanulnak a tanórákon, otthon leírják, mert ha leírják, akkor beépül a nyelvezetükbe. Azonban sok minden más készség is kialakul tanulás közben, ez a hatékony nyelvtanfolyamunk varázsa. Ez azért van, mert megfelelően vannak felépítve a tanórák pedagógiailag, és mindig változatosak. Itt maximálisan fel lehet készülni a különböző vizsgákra, örömmel, élvezettel. A nyelvtanfolyamokhoz különböző segédanyagok is járnak ajándékba, többek között egy nyelvvizsga útmutató.

18-30 éves korig főiskolásoknak, egyetemistáknak

Ennek a korosztálynak általában érettségi, nyelvvizsga a cél, vagy valamilyen speciális vizsga, attól függ mihez szükséges nekik. Nálunk pörögnek a tanórák a nyelvhasználattal, amik magukba foglalják a helyes nyelvtani használatot, szókincset, kialakítva a nyelvhelyességet a nyelvvizsgákra. Nyelvi és kommunikációs készségeket építünk magolás és magyarozás helyett, mert fontos, hogy úgy teljenek a tanórák, hogy kizárólag olyan tevékenységet folytassunk, ami hasznos. Továbbá egy nyelvóra megismételhetetlen, mindig egyedi. Otthon a tanuló nem tud élő nyelvi környezetet teremteni, ami egy nyelvtanulónak kell, de ez nem baj, mert ez az angol nyelvtanfolyam feladata. Azért van a webangol.com online nyelvtanfolyama, hogy ezt megtegye a tanuló helyett. Neki pedig élvezni kell a tanórákat. Így tesz ez a korosztály is nálunk, hiszen elsajátítja azokat az alap készségeket, melyek minden élethelyzetben segítségére lesznek. Legyen az akár egy komoly több órás vizsga, vagy egyetemi, főiskolai prezentáció, vagy külföldi út, ahol váratlan helyzetek adódhatnak, legyen az bármilyen élethelyzet.

Cégvezetőknek, munkavállalóknak

Nekik elsősorban a nyelvhasználatra, pörgős kommunikációra van szükségük mind szóban, mind írásban is, de van akinek nyelvvizsgára is. A webangol.com angol nyelvtanfolyamain vegyesen adunk módot ezeknek is. Rengeteg beszéd gyakorlat van, amik magukba foglalják a helyes nyelvtani használatot, szókincset, nyelvi készségek kialakulását, kommunikációs készségek kialakulását, melyek  váratlan helyzetekben kisegítik a nyelvhasználót. Sőt rövid időn belül úgy felpörgetik, hogy minden helyzetben tudnak érvényesülni: cégvezetőként tárgyalásokon vagy éppen a munkahelyükön.

Külföldi munkavállalóknak

Nekik talán fokozottabban van szükségük a beszéd készség fejlesztésre és a kérdés technika előtérbe helyezésére, olyan szempontból, hogy boldoguljanak külföldön. Rengetegszer kapok többek közt olyan pozitív visszajelzéseket is külföldön dolgozó tanulóimtól hogy „Jé! A kórházban meg tudtam kérdezni ezt és ezt. De hát nem is tudtam, hogy tudok ilyeneket!”. Nos, ez a cél. Az angolul való gondolkodás kialakulása a célnyelven, az angolon keresztül. Azért hogy ne gondolkodj azon, mit kell mondanod, hanem mondd bátran, beszélj magabiztosan. Így beszélünk magyarul is, mert az anyanyelvünket is magyarul tanultuk, nem fordított nekünk senki semmit, nem magoltattak. Ha angolul akarunk beszélni, angolul kell gondolkodnunk és kizárólag az angol nyelvet használni az angol nyelvórán. A hatékonyság érdekében ez nem lehet másképp.

 

Turistáknak, utazóknak

Nekik is a legtöbbet a beszéd készség fejlesztésére van szükség. Erre összpontosítunk, továbbá a hallás utáni megértésre a tanórákon. Azonban a négy nyelvi készség egymást támogatja oda-vissza, egyik sem elhanyagolandó. Tehát ha folyékonyan, gördülékenyen akarsz beszélni angolul, akkor ahogy már említettem,  amit megtanulunk a tanórákon, otthon leírjuk. Ugyanis ha leírjuk, akkor beépül a nyelvezetbe és használatban lesz. Amit hallgatunk, tehát bemegy a fülünkön, kijön beszédben. Erről részletesen beszélünk a nyelvórákon plusz segédleteket is kap hozzá a tanuló. Megtanul nyelvet tanulni, ami természetesen több mint hogy ledaráljuk a tankönyvet a tanórákon. Itt teljesen másképp megy a nyelvtanulás. Így ha külföldre utazol, probléma mentesen tudod használni az angol nyelvet.

Konklúzió:

Bármi legyen is a célod az angol nyelvvel, a hatékony módszer elengedhetetlen. A fenti korosztályokból is láthatod, hogy a webangol.com nyelvtanfolyamai bármilyen célra felkészítenek, hiszen mindent tartalmaznak, ami cél lehetséges az angol nyelvhasználattal. A tanfolyamok 90%-án magolni kell, ez biztos, vagy nagyrészük ugyan angol, de belekeverik a magyart, próbálkoznak némi beszéd centrikussággal. Ez mind kevés. Ami szükséges: a hatékony nyelvtanfolyami, pedagógiai módszer, plusz útmutatók az otthoni tanuláshoz. Csakis ezek alapján érdemes nyelvtanfolyamot választani, különben időt, ráadásul pénzt is veszítesz, ami hátráltat. Célirányos angol nyelvtanfolyam kell, amivel hetek, hónapok alatt több nyelvi szintet is ugorhatsz akár, ha komolyan veszed és teszel érte, rendszeresen foglalkozol az angol nyelvvel. A webangol.com nyelvtanfolyamai ilyenek. Nálunk nincs korhatár megkötés, mert bárki elkezdheti, akinek megvannak az alap technikai feltételei és tudja használni önállóan a számítógépet. Kezdj bele bátran, várunk szeretettel téged is. Próbáld ki a videós nyelvtanfolyamokat is itt a weboldalon. Jó tanulást kívánok.

p

Küldj üzenetet ha ez te vagy!

Ha magadra ismertél a fentiekben és szeretnél egy innovatív és természetes módszerrel angolt tanulni magolás-mentesen, írj nekem egy üzenetet és máris küldöm az infókat. Az üzenet ez legyen: “Nyertes Nyelvhasználó akarok lenni a webangol.com angol nyelvtanfolyamaival!”. Sok sikert kívánok! 🙂 

5 + 6 =

Webangol Megoldókulcs

Ahogy itt, a honlapon megjelenő cikkekben olvashatod, melyet ajánlatos alaposan végig olvasni, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Nálunk nem csak hirdetve van a beszéd centrikus tanulás, mint a tanfolyamok 97%-nál, itt óráról órára tapasztalod, hogyan is kell angol nyelvet tanulni. Megtanulsz tanulni is. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, a komplett újrakezdés vár téged készen, neked csak élned kell a lehetőséggel. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Mielőtt ezt megteszed, máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, mellyel egy nagy, komplex témakört tudsz feldolgozni, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba.

A zöld gombbal zöld utat kap az angol nyelvtanulás. Figyeld és vedd át a példányodat most!