Gondot okoz a szavak és az angol nyelvtan tanulása?

Görgess le és nézd meg, milyen hasznos angol nyelvleckéket kapsz ajándékba! Rögtön belekóstolhatsz a valódi angol nyelvtanulásba, ízelítőt kapsz! Ezután elkezdheted a Webangolive online nyelvórákat, és a komplett videós tananyagokat is a Nyelvi Szobán. Pörgesd fel az angolod akár már 1 hónap alatt!

Próbáld ki most itt ingyen, lentebb találod!

Miért a webangol.com?

A webangol.com nyelvtanulási filozófiája teljesen más és egyedi, és szinte minden manapság tartott nyelvtanfolyammal szemben áll, mert a valódi nyelvtanulásról szól.

Magolásmentes, fordításmentes és egyszerű nyelvi módszer, mely végre működik!

A nyelvórákon a középpontban érezheted magad és lehetőséged lesz természetes módon elmélyíteni a nyelvtudásod. Sosem hagylak magadra, lépésről lépésre magyarázok el neked mindent, ha megakadsz. Mindig együtt tanulunk!

Az angol nyelvtanulás többé már nem bonyolult. Tarts velem!
Ez az ingyenes videós nyelvtanfolyam itt lent rengeteg nyelvtant és szókincset tartalmaz. Ízelítőt kapsz a Webangol Nyelvi Szoba videós tanfolyamaiból, ha tetszik folytathatod!

Webangol.com online angol nyelvtanulás weboldalának színes kék, fehér és piros színű logója. Laptopon egy ballagói sapkával.

Miért rám hallgass?

Szikora Rita vagyok, a webangol.com szerzője, online angol nyelvtanár.
Szakterületem az eredményes, nyelvi készségeken alapuló online nyelvtanítás, ami teljes mértékben eltér az átlagos tanfolyamoktól: angol nyelven zajlik, egyszerű eszközöket használ, élvezetes, kezdőknek is ajánlott!

2002 óta foglalkozom angol nyelvoktatással, 2013 óta pedig online, beszédközpontú, magolásmentes nyelvtanfolyamokra specializálódtam. Folyamatosan készülnek az angol nyelvi videósorozatok is.

Ezek komplett megoldáscsomagok, melyek célirányosak, és a te nyelvi problémádra adnak gyors, tűpontos megoldást. Ebből kapsz most ingyenesen ízelítőt.

Vedd át itt lent az ingyenes videós csomagodat most, mielőtt eltűnik! Várlak az online angol nyelvórákon is!

A webangol.com minden tartalma ezt a célt szolgálja:
„100% beszédfejlesztő nyelvtanulás”.

MODERN, IZGALMAS NYELVTANULÁS, SZÁRAZ TANKÖNYVÍZŰ HELYETT!

Értéke 35.900 Ft, de most még rövid ideig ingyenesen elviheted a saját példányodat innen a jobb oldalról. Fontos! Kérlek biztonságos, helyes email címet adj meg, és nézd meg a Spam mappádat is!

A webangol.com-mal végre egyszerű az angol tanulás! 🙂

Webangol.com online angol nyelvtanulás weboldalának színes kék, fehér és piros színű logója. Laptopon egy ballagói sapkával.

Próbáld ki itt és most, vidd el a nyelvi csomagodat!

Shopping Cart
Scroll to Top