Oszd meg másokkal is

Hogyan fogj hozzá az angol nyelvtanuláshoz, hogy hamar elérd a társalgási szintet?

Mik pontosan a kezdeti lépések?

Gyakran teszik fel nekem ezt a kérdést tanulók. „Rita, hogyan fogjak hozzá a nyelvtanuláshoz? Többször nekiindultam már, de abbahagytam, mert nem volt motivációm, és mindig csak magoltunk, fordítottunk a nyelvórákon. Meg sem tudok szólalni angolul! Beszéd centrikus angolórákat szeretnék! Tudsz nekem segíteni?” 

Igen, határozottan tudok segíteni, és nagyon szívesen teszem a nyelvi sikered érdekében. Sőt, ha velem tanulsz maximális segítséget kapsz a nyelvórán, és az otthoni tanulásodhoz is a Webangol Nyelvi Szobádban.

Te vagy a középpontban, rólad szól a nyelvóra, melyen te fogsz beszélni a legnagyobb arányban. Meg fogsz lepődni majd, milyen sokat fogsz beszélni angolul, ennek a nyelvi módszernek a segítségével!

Remélem elfogadod a szakmai segítségemet, és ha te is beleteszed a munkát, garantált lesz a nyelvi sikered. Nyertes nyelvhasználó leszel.

A Webangolive online nyelvórai tananyagok ráadásul ingyenesen járnak neked! Tehát nem kell keresgélnek, kutatnod, könyvesboltba menned. Mindent megkapsz egy helyen.

Először is mindenképpen azt ajánlom, hogy légy pozitív, mert a megoldás létezik és sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Ha ez megvan, akkor a helyes nyelvi módszer megismerését ajánlom mert az a legfontosabb, mi történik pontosan a nyelvórán. Ismerd meg az újfajta, modern és teljesen szótárfüzet mentes módszert!  

A megoldás a kommunikatív nyelvtanulás, ami a legjobb és leggyorsabb eredményt hozza neked a nyelvtanulási problémáidra.

A webangolos minicikkeket mindenképpen olvasd el, videókat nézd meg, akár többször is, mert nagyon fontos, hogy a réig beidegződéseket, tévhiteket a nyelvtanulásról eloszlassuk. Ezt itt megtalálod.

A webangolos online nyelvórák maximálisan – ezt értsd szó szerint – beszéd centrikusak, és végre tényleg nyelvórák mert angol nyelven zajlanak, és a nyelvi készségeket fejlesztik.

Magolásmentesek, hiszen a magolásnak és szavak gyűjtögetésének nincs értelme. Az agy csak a rövid távú memóriába tárolja a szavakat, amik így gyorsan elfelejtődnek. Ez azért van, mert a szavak nincsenek élő szituációkba rakva, absztraktak. Ezért van az, hogy nehéz szavakat tanulni a szótár füzetedből. A fordítás pedig nem tartozik a nyelvtanuláshoz, az egy külön szakma. Nem fejlesztenek nyelvi készséget.

Neked pedig a nyelvtanulóként a nyelvi készségek fejlesztésére van nagy szükséged, amit nálam maximálisan meg is kapsz.

Így gyakoroljuk be a nyelvtant és a szókincset (nyelvi drillezés), és mélyre megyünk a tananyagok gyakorlásában, kommunikatívvá tesszük őket aktív dialógusokkal.

A nyelvi készségek kizárólagos helyes sorrendje pedig: hallás-értés, beszéd, olvasás, írás. A sorrend nagyon fontos, és nem felcserélendő!

A beszédet a nyelvórán tudod gyakorolni velem, mely általam irányított nyelvi technikák segítségével motivál. Együtt tanulunk. A videó tanfolyamaim pedig otthoni tanulásra lettek fejlesztve magyar nyelvtanulóknak. Ott is melletted ülök, hiszen a rengeteg segédanyaggal olyan mintha mindig együtt tanulnánk.

Ha kezdőnek érzed magad, vagy már régen tanultál angolt, esetleg úgy érzed, megkopott a tudásod, és fel akarod frissíteni, itt jó helyen jársz! Mindenben segítek! Itt a webangol.com oldalon a menüpontok segítségével mindent megtalálsz, a legjobb útmutató!

Mi az egyik legfontosabb kulcs a nyelvi sikeredhez?

A kitartás az egyik kulcs a nyelvi sikeredhez. Mindenképpen legyél elszánt a nyelvtanulásoddal kapcsolatban és fókuszálj, koncentrálj! Fokuszálj rá minden nap! A kitartás fontos a nyelvtanulásnál, hiszen csak úgy érsz el eredményt. Valamint legyél következetes, tervezz!

Tűzz ki kisebb és nagyobb célokat magad elé, amit tudsz teljesíteni. Ebben a Webangol Tervező segít neked, az egyik webangolos kisokosként. További tartalmas segédanyagokat találsz még az oldalon.

A webangol.com nyelvi módszerével nagyon élvezetes a tanulás. Én is így tanultam anno, mert én is jártam a te cipődben. Akkor fogadtam meg hogy annyi nyelvtanulónak szeretnék segíteni ezzel az ajándékkal, amennyinek csak lehet a jövőben. Tehát ha velem tanulsz az élő online nyelvórákon, vagy a videós tanfolyamokon, egyszerűbb dolgod lesz. Várlak sok szeretettel!

Mikor éred el a kitűzött célodat és leszel nyertes nyelvhasználó?

Akkor éred el a kitűzött nyelvi célodat, ha betartod a saját, általad írt tervedet, és folyamatosan fókuszálsz, gyakorolsz. Ha te tervezed meg a nyelvtanulásodat, biztos a siker!

Tanulj egy kicsit minden nap! Ezzel a szuper nyelvi módszerrel a kis lépés is nagy lépés! Nyelvtanulóimnak mindig azt mondom, hogy minden nap tanuljanak annyit amennyit idejük engedi, és amennyi jólesik. Ha az pár perc, akkor annyi, ha másik nap tud rászánni 1-2 órát, akkor szuper. Te tudod beosztani a saját idődet, hiszen nálad jobban senki nem tudja azt.

A konklúzió az, hogy egyszerűen kell a nyelvtanulásnak is hozzáállni. Írj egy tervet magadnak például a Webangol Tervezővel, és tanulj minden nap. Ha együtt tanulunk, akkor pedig én is szívesen segítek.

Sok sikert, jó tanulást neked! Várlak a webangolozók közösségében!


Oszd meg másokkal is
Shopping Cart
Scroll to Top