Oszd meg másokkal is

Hogyan érd el a társalgási szintet angolból 5 hónapon belül
még akkor is, ha nincs nyelvérzéked?

Mi kell pontosan, ha a társalgási szint a célod?

Ami pontosan kell, az elsősorban a helyes nyelvi módszer.

Ez az alap. Enélkül ismét ott leszel előbb-utóbb, sok időt és pénzt veszítve, ahol pont akkor vagy, amikor sikertelennek érzed magad. Hogy csakis a jó történjen veled, érdemes követned a webangolos tanácsokat.

Ha tájékozódtál a helyes nyelvi módszerről, amit itt nagyon könnyen megtehetsz, kezdődhet a nyelvtanulás. 

Igaz, hogy társalgással gyorsabban tanulsz?

Sokan keresnek beszélgetőpartnereket, mert úgy gondolják, hogy ha beszélgetnek, jobban fejlődnek. Vagy a másik helyzet, ami előjön a nyelvtanulás során, hogy egyszerűen nem tudnak kivel beszélgetni, és ez zavarja őket.

Ez így is van, de ismételten oda tudok visszakanyarodni, hogy pontosítsunk! Mi történik az alatt az idő alatt, miről beszélgetnek és hogyan. Megvan közöttük az aktív dialógus? Vannak tartalmas pármunkák? Magyarul is beszélnek vagy kizárólag a célnyelven angolul? Ugyanis egy aktív és tényleges nyelvórán csak az angol nyelvet használjuk. Ez nagyon fontos! A magyar nyelv a magyar nyelvórán releváns. Angol nyelvtanfolyamra azért járunk, mert az angolt szeretnénk gyakorolni, hogy kialakuljon az angol gondolkodás, a nyelvi automatizmus.

Tehát a társalgással gyorsabban tanulsz, de fontos, hogy pontosan mi történik. A társalgás gyakorlására a legjobb egy irányított nyelvtanfolyam a célnyelven, angolul, a magolást és fordítást teljesen kizárva. Egy jó nyelvtanfolyamon a készségfejlesztésé a kulcsszerep. Ezeket a különleges, de mégis nagyon egyszerű nyelvi technikákat egy jó nyelvtanárral együtt tanulod.

Ahogy egy ház építéséhez is jó szakembereket választasz, úgy ehhez is megfelelő szakértelemre van szükség. Ez természetesen a nyelvtanár dolga, neki profinak kell lennie mindezekben. Ha ez megvan, te csak élvezed a nyelvórákat és az otthoni videós tanfolyamokat.

Ha biztosra akarsz menni, ezt válaszd! Ha pedig megvan a választásod, bízd magad rá, kövesd a tanácsait, hiszen egy képzett nyelvtanár minden kisebb-nagyobb technikát, módszert tud, ami téged a társalgási szinted felé visz. A bizalom kiemelten fontos.

Én személy szerint büszke vagyok tanulóimra, az elért sikereikre, és nagyon becsülöm a bizalmukat. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egytől-egyig bíznak bennem. Ezúton is köszönöm nekik a mindennapi szuper élményeket, és köszönöm a sok-sok sikersztorit is, amikkel megtöltöttem a Sikersztori oldalunkat. Nektek köszönheti a webangol.com a sikerét!

Kell a memóriafejlesztés, hogy megtanuljak angolul?

Igen, kell, de van egy jó hírem! Ez jön magától a kommunikatív és magolásmentes nyelvtanulás folyamán. Ez egy nagyon egyszerű módszer számodra, hiszen rengeteg fajta készséget fejlesztesz a nyelvtudásod megszerzése során.

Mi speciális, webangolos nyelvi gyakorlatokat végzünk a Webangolive online nyelvórákon és a Webangol Nyelvi Szoba videós tanfolyamain, melyek a következőket nyújtják számodra intenzíven:

  • A négy nyelvi készséget maximális mértékben fejleszti, melyek a hallás-értés, beszéd, olvasás, írás.
  • Felfrissíti, jobbá teszi a memóriádat.
  • Kreativitást fejleszt nagymértékben.
  • Gyakorlod a fókuszálást bizonyos időtartamig, mely kiemelten fontos a mai világban.
  • Kedélyjavító, hangulatjavító hatása van, hiszen jobban fogod magad érezni amiatt, hogy tartalmasan töltöd a szabadidődet.
  • 100% sikerélményt ad neked.
  • Kialakítja, javítja a kritikus gondolkodásodat, hiszen rengeteg témakörről beszélgetünk, gondolkodunk, elmélkedünk.
  • Általánosságban jobbá teszi az egész életedet az itt felsoroltak következményeként.

Tehát a memóriafejlesztés mellett rengeteg más készséget is el tudsz sajátítani automatikusan, és nagymértékű pozitív hatás is ér téged. A befektetett időd pedig többszörösen térül meg majd a mindennapokban.

Mennyi időt kell tanulásra fordítanod?

Ha 5-8 hónapban gondolkodsz a nyelvtanulásoddal kapcsolatban, akkor intenzíven érdemes tanulnod. Az online nyelvórákon tudod a beszéd készségedet fejleszteni, az otthoni tanulással (házi feladat, videós tanfolyamok, olvasmányok) pedig a többi nyelvi készségedet. Mind a két tanulási típus fontos az ütemes, gyors haladáshoz. Minden nap tanulj minimum 1 vagy 2 órát. Így hamar eléred a nyelvi célodat.


Oszd meg másokkal is
Shopping Cart
Scroll to Top