hogyan tanulj eredményesen angolul 2019-ben?

8 tévhit amit biztosan rosszul tanítanak a nyelvtanulásról. Ez a gyors és könnyen érthető villám útmutató lépésről lépésre mutatja meg mit kell csinálni. Ez a legjobb módja a nyelvtanulásnak.

Milyen módszerrel tudsz időt spórolva nyelvet tanulni?

Érdemes memorizálni?

Miért kiemelkedően fontos a hallás utáni készség?

Meg kell értened az angol nyelvtant a nyelvhasználathoz?

A nyelvet sajátítsuk el, használjuk vagy a nyelvről tanuljunk? Mi a különbség?

Az órai jegyzeteléstől fogsz folyékonyan beszélni?

Többek közt ezekre is választ kapsz a cikkekben. További extrák várnak, ha feliratkozol.

A webangol.com honlap

A webangol.com oldal célja, hogy megértsd, hogyan kell hatékonyan angol nyelvet tanulni nyelvtani szabályok és szavak magolása és fordítás nélkül. Továbbá cél, hogy megszeresd a nyelvtanulást, hiszen tanulni öröm. Ebben segítenek a részletes cikkek, útmutatók és élő online nyelvtanfolyamaim.

Az írások szerzője Szikora Rita, angol nyelvtanár.

A szakértő

Szikora Rita vagyok, több mint 17 év folyamatos nyelvtanítás alapján 100%-os biztonsággal állítom, hogy egy nyelvtanulónak készségfejlesztésre van szüksége és nem szabályok, szavak magolására, sem pedig fordításra. Ennek következtében élvezni fogja a nyelvtanulást, hiszen maga használja és sajátítja el a nyelvet a tanórán. Öröm lesz a nyelvtanulás, mert a tanórák részese lesz aktívan, kreatívan, folyamatosan. Ebben tudok segíteni élő online nyelvtanfolyamaimmal.

Jogi nyilatkozat

Adatvédelem: A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át. Bővebben itt olvashatsz róla https://www.webangol.com/at/