t

GYAKORI KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

"MIBEN MÁS A WEBANGOL.COM ANGOL NYELVTANFOLYAMA?"

A webangol.com nyelvtanfolyamai egytől-egyig a beszéd centrikusságra, a nyelvi készségek fejlesztésére épülnek, melyről a valódi nyelvtanulás szól, magolás-mentesen, magyar-mentesen. A nyelvet kommunikációra használjuk, amihez a nyelvi készségeket kell fejleszteni, automatizmust kialakítani, olyan speciális technikákat alkalmazva, amik támogatják ezeket: ilyen az élő nyelvi környezet a nyelvórán, ilyen a kommunikációs készségek fejlesztése szituációs gyakorlatokkal. A magolás nem ilyen, a fordítás nem ilyen, a szabályok írogatása nem ilyen, a magyar nyelv az angol nyelvórán nem ilyen, ezek hátráltatnak mind a nyelvtanulásban mind a nyelvhasználatban. A tűpontos, célirányos technikákat megkapod a tanfolyamon, melyeket szinte sehol nem használnak. Mik ezek? Ki fog derülni, amikor elkezded a nyelvtanfolyamot. Olyan gyakorlatokat végzünk együtt, amiket otthon egyedül nem tudsz. Hiszen akkor miért járnál egy angol nyelvtanfolyamra? Hogy másolj a tábláról csendben, majd görcsölsz, gyötrődsz a házi feladattal egyedül otthon? Nem. Azért, hogy nyelvhasználatot tanulj és otthon már csak azt írd le örömmel, könnyedén, amit az órán már megtanultál? Igen. Itt most megtaláltad, ezt keresed évek óta. Mikor ezt megtapasztalod, nagyon boldog leszel. Tehát a webangol.com teljesen új dimenzióját nyitja meg az angol nyelvtanulásnak, ilyet még biztosan nem tapasztaltál. Kezdj bele bátran!

"MENNYIBE KERÜL A TANFOLYAM? MENNYIBE KERÜL EGY ÓRA?"

Tanfolyami beiratkozásról és az ehhez tartozó kérdésekről, konkrétumokról, mint például a tandíj is szóban beszélek mindenkivel, a tanulásra készen álló jelentkezőkkel a személyre szabott, ingyenes első, kötetlen beszélgetésen, melyen máris megkapsz egy tanulási útmutatót leendő nyelvtanulóként. Ebben az időben beszélünk először a tanulásodról, utána a tanfolyam választékról személyre szabottan, minden lényeges információt érintve. Félmunkát nem végzek alapon a tiszta és gyors kommunikáció híve vagyok. Rászánom az időt az személyedre, mely tartalmasabb, értékesebb, mint írásban csak félinformációt, félinformációkat adni. Ráadásul félreérthető lehet, mert nem teljes az első beszélgetés nélkül.  A webangol.com-nál a tandíj kedvezményes, hogy mindenkinek legyen esélye a nyelvtanulásra. Ráadásul nem kell megvenni külön semmit sem. A sok tananyag, különböző nyelvtanulási útmutatók, segédanyagok biztosítva vannak a tanfolyam idejére. A beszélgetés után pedig nagy örömmel kezded el az angol nyelvtanfolyamodat. Tehát ha az itt olvasott nyelvi módszer mellett döntöttél, és úgy érzed ez való neked, mert nem szeretnél se időt se pénzt veszíteni többet, jelentkezz az online angol nyelvtanfolyamra még ma.

"HA SOHA NEM TANULTAM MÉG ANGOLT, AKKOR IS EL LEHET KEZDENI A TANFOLYAMOT?"

Igen. A tanfolyamok teljesen kezdőtől felsőfokig vannak, minden szinten. Egyszerű csatlakozni a tanfolyamokhoz, és a teljesen kezdő nyelvtanulók is örömmel tanulnak, már az első óra után értik, érzik miért jobb itt tanulni. Ehhez egy első, kötetlen beszélgetésre van szükség velem, ahol beszélünk a tanulásodról, szintedről és a tanfolyami lehetőségekről. Örülni fogsz neki.  Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot velem, annál hamarabb fogsz angolul beszélni, akármilyen szinten is legyél. Alig várom hogy együtt tanulhassunk. smile

"HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET ELKEZDENI A TANFOLYAMOT?"

Az angol nyelvtanfolyamot 12 éves kortól lehet elkezdeni. Mindenképpen olyan tanulók tudják elkezdeni, akik önállóan tudnak tanulni, használni a számítógépet, internetet, az azon lévő alap programokat és technikailag minden megvan a tanuláshoz nekik. Ha ezek a feltételek és a nyelvi cél megvan, bárki elkezdheti a webangol.com angol nyelvtanfolyamát.  Azonnal látod, hogy milyen könnyű és örömteli, ráadásul otthonról tanulhatsz. Ugye milyen jól hangzik? Tudsz ennél jobbat? Mert én nem. Húúú, én már úgy várom, hogy együtt tanulhassunk. smile

"HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM? MIKOR LEHET CSATLAKOZNI A TANFOLYAMHOZ? JÓ NEKED XY IDŐPONTBAN AZ ANGOL ÓRA?"

A webangol.com honlapján minden információ megtalálható a hatékony nyelvtanulással kapcsolatban. A tartalom folyamatosan bővül. Kérlek, először itt olvass el mindent. Ezután vedd fel velem a kapcsolatot, ha angol nyelvet akarsz tanulni. A tanfolyamokhoz bármikor lehet csatlakozni, nem maradsz le semmiről. Azonban mint azt már korábban említettem, nyelvtanfolyami beiratkozás részleteiről egy előre egyeztetett időpontban beszélek a tanulókkal mindenre kiterjedően, a kérdésedre is válaszolva, hogy érts mindent, az a legelső. Utána örömmel kezded el a nyelvtanfolyamodat.

"VÁLLALSZ KÖZÉPFOKÚ, FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉST? MILYEN NYELVVIZSGÁRA TUDNÁL FELKÉSZÍTENI?"

Igen. A webangol.com gyakorlatilag minden fajta és típusú komplex egynyelvű nyelvvizsgára felkészít, hiszen a tanfolyam olyan gyakorlati elemeket, feladat típusokat, kommunikációs elemeket, pármunkákat tartalmaz, melyek teljes mértékben segítik a hatékony nyelvtanulást és az ezt követő komplex nyelvvizsgád. Mindezt természetesen és minden órán egy kicsit hozzáadunk a sikeres nyelvvizsgádhoz, így nem halmozódik fel az utolsó hetekre, napokra. Így sokkal könnyebb. Erről bővebben a nyelvtanulói témaköröknél itt olvashatsz bővebben, továbbá az élő online nyelvtanfolyamokon minden további segítséget megkapsz. A nyelvvizsgára való felkészülés nem a nyelvvizsga feladatokkal kezdődik, ez ennél sokkal több és mélyebb folyamat.

Webangol Megoldókulcs

Ahogy itt, a honlapon megjelenő cikkekben olvashatod, melyet ajánlatos alaposan végig olvasni, a webangol.com minden nyelvtanulási problémádra megoldást nyújt az élő, beszéd centrikus magolás-fordítás mentes nyelvtanfolyamokkal. Nálunk nem csak hirdetve van a beszéd centrikus tanulás, mint a tanfolyamok 97%-nál, itt óráról órára tapasztalod, hogyan is kell angol nyelvet tanulni. Megtanulsz tanulni is. Együtt forradalmasítjuk a nyelvtanulásod, a komplett újrakezdés vár téged készen, neked csak élned kell a lehetőséggel. Ehhez itt vedd fel velem a kapcsolatot most.

Mielőtt ezt megteszed, máris adom a kulcsot ami nyitja az ajándék videós nyelvcsomagodat, mellyel egy nagy, komplex témakört tudsz feldolgozni, csak írd be az email címed itt a bal oldali ablakba, és azonnal érkezik a levelesládádba.

A zöld gombbal zöld utat kap az angol nyelvtanulás. Figyeld és vedd át a példányodat most!