GYAKORI KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

Maradt még kérdésed? Itt megtalálod a választ!

A webangol.com a magyarországi nyelvoktatás megreformálója. Olyan egyszerű, könnyed nyelvtanulási kultúrát ad neked, mely teljes mértékben hiányzik a nyelvoktatásból.

A probléma az, hogy a mai magyar nyelvoktatás tanulási technikákban szenved, ezért sikertelenek a nyelvtanulók, és nem beszélnek angolul.

A webangol.com szakít az elavult 30-40 éves magolós, fordítós módszerrel és bevezeti a beszédközpontú, egynyelvű nyelvtanulást, megtanít nyelvet tanulni.

Lehetőséged van részt venni beszédközpontú, online nyelvórákon és begyűjteni újfajta, egynyelvű videós tanfolyamokat, segédleteket is.
A beszédfejlesztő, online nyelvórák és a videós tanfolyamok együtt a leghatékonyabbak, így biztosra mehetsz.

Tájékozódj itt az oldalon, és vedd fel velem a kapcsolatot. Ha így teszel, már 4 hét alatt felpörgetheted az angolod.

Ajánlom részedre: Pörgesd fel a nyelvtanod! Midi videós csomagom

A webangol.com élő, online és videós nyelvtanfolyamai teljes mértékben a beszédközpontúságra, a nyelvi készségek fejlesztésére épülnek. Egy angol nyelvtanfolyamnak ez a kizárólagos funkciója. Mindezt magolásmentesen, magyar nyelv nélkül.

A nyelvet kommunikációra használjuk, amihez a nyelvi készségeket kell fejleszteni, automatizmust kialakítani, olyan speciális technikákat alkalmazva, amik támogatják ezeket: ilyen az élő nyelvi környezet a nyelvórán, a kommunikációs készségek fejlesztése szituációs gyakorlatokkal.

A magolás ezzel szemben nem ilyen, a fordítás nem ilyen, a szabályok írogatása nem ilyen, a magyar nyelv az angol nyelvórán nem ilyen, ezek hátráltatnak mind a nyelvtanulásban mind a nyelvhasználatban.

Tűpontos, célirányos technikákat kapsz a tanfolyamon, melyeket szinte sehol nem használnak.

Olyan gyakorlatokat végzünk együtt, amiket otthon egyedül nem tudsz. Hiszen akkor miért járnál egy angol nyelvtanfolyamra? Hogy másolj a tábláról csendben, majd görcsölsz, gyötrődsz a házi feladattal egyedül otthon? Nem. Azért, hogy a nyelvhasználatot gyakorold, és otthon már csak azt írd le örömmel, könnyedén, amit az órán már megtanultál.

Itt most megtaláltad, ezt keresed évek óta. Tehát a webangol.com teljesen új dimenzióját nyitja meg az angol nyelvtanulásnak, ilyet még biztosan nem tapasztaltál. Kezdj bele bátran!

Az egyik alapelvem, hogy sosem vagy magadra hagyva. Az online nyelvórákon sosem vagy egyedül. Együtt tanulunk, mindig fogom a kezed, segítek.

A webangol.com videós nyelvtanfolyamai teljes mértékben nyelvtanulóknak készültek, hogy az otthoni tanulás élvezetes legyen. Minden videós tanfolyam úgy van felépítve, hogy érthető és örömteli legyen számodra.

Egynyelvűek, sok segédanyagot, útmutatókat, megoldókulcsokat, élvezetes online kvízeket tartalmaznak azért, hogy az otthoni tanulásod is könnyed és élvezetes legyen.

Az egyik alapelvem, hogy sosem vagy magadra hagyva. A videós nyelvtanfolyamokkal otthon sem vagy egyedül. Olyan mintha ott ülnék melletted és együtt tanulnánk. Mindig fogom a kezed, segítek.

A videós tanfolyamok örökös tagsággal lehetnek a tiéd, számodra megfelelő tempójúak a videók, így bármennyiszer végig tanulhatod a tananyagokat. A beszédfejlesztő online nyelvórákon pedig a videókban tanultakat máris gyakorolhatod.

Hétről hétre több nyelvi szintet segítő tananyag kerül fel az oldalra.

Figyeld a webangolos leveleket és az oldalt a videós tanfolyamokért, kedvezményekért, bónuszokért! Segédanyagokat itt tudod megtekinteni : Irány a segédanyagok oldal!

Tanfolyami beiratkozásról és az ehhez tartozó kérdésekről, konkrétumokról, mint például a tandíj is szóban beszélek mindenkivel, a tanulásra készen álló jelentkezőkkel a személyre szabott, ingyenes első, kötetlen beszélgetésen. Az időtartam kb.15 perc.

Az időpontodban beszélünk először a tanulásról, utána a tanfolyam választékról személyre szabottan, minden lényeges információt érintve. „Félmunkát nem végzek” alapon a tiszta és gyors kommunikáció híve vagyok. Rászánom az időt az személyedre, mely tartalmasabb, értékesebb, mint írásban félinformációkat adni.

A webangol.comnál a tandíj kedvezményes, hogy mindenkinek legyen esélye a nyelvtanulásra. Ráadásul nem kell megvenni külön semmit sem. A sok tananyagot, különböző nyelvtanulási segédanyagokat ingyen biztosítom neked.

Tehát ha az itt olvasott nyelvi módszer mellett döntöttél, és úgy érzed, ez való neked, mert nem szeretnél se időt se pénzt veszíteni többet, jelentkezz a beszédfejlesztő online angol nyelvtanfolyamra még ma!

Jelentkezz hozzám egy konzultációra és mindent megbeszélünk: JELENTKEZÉS

Igen. A tanfolyamok teljesen kezdőtől felsőfokig vannak. Egyszerű csatlakozni, és a teljesen kezdő nyelvtanulók is örömmel tanulnak. Már az első óra után értik, érzik, miért jobb itt tanulni. Ehhez egy első, kötetlen beszélgetésre van szükség velem, ahol beszélünk a szintedről és a tanfolyami lehetőségekről. Minél hamarabb veszed fel a kapcsolatot velem, annál hamarabb fogsz angolul beszélni, akármilyen szinten is legyél. Alig várom, hogy együtt tanulhassunk. 

 

Az angol nyelvtanfolyamot 12 éves kortól kezdheted el. A lényeg, hogy olyan tanuló legyél, hogy tudj önállóan tanulni, használni a számítógépet és az internetet, illetve az alap programokat. Ha ezek a feltételek és a nyelvi cél megvan, bárki elkezdheti a webangol.com angol nyelvtanfolyamát.

A webangol.com honlapján minden információ megtalálható a hatékony nyelvtanulással kapcsolatban. A tartalom folyamatosan bővül. Kérlek, először itt olvass el mindent. Ezután vedd fel velem a kapcsolatot, ha angol nyelvet akarsz tanulni.

A tanfolyamokhoz bármikor lehet csatlakozni, nem maradsz le semmiről. Azonban, mint azt már korábban említettem, nyelvtanfolyami beiratkozás részleteiről egy előre egyeztetett időpontban beszélek. Utána örömmel kezded el a nyelvtanfolyamodat.

Igen. A webangol.com gyakorlatilag minden fajta és típusú komplex egynyelvű nyelvvizsgára felkészít, hiszen a tanfolyam olyan gyakorlati elemeket, feladattípusokat, kommunikációs elemeket, pármunkákat tartalmaz, melyek teljes mértékben segítik a hatékony nyelvtanulást, és az ezt követő komplex nyelvvizsgádat.

Minden órán egy kicsit hozzáadunk a sikeres nyelvvizsgádhoz, így nem halmozódik fel az utolsó hetekre, napokra. Így sokkal könnyebb. A Webangol Nyelvvizsga Útmutatóban hasznos tanácsokat találsz a nyelvvizsgádhoz, melyet itt a webangol.com oldalon megtalálsz. Továbbá az élő online nyelvtanfolyamokon minden további segítséget megkapsz. A nyelvvizsgára való felkészülés nem a nyelvvizsga feladatokkal kezdődik, ez ennél sokkal több és mélyebb folyamat.

Ajánlom részedre: Webangol nyelvvizsga útmutató

Ez egy nagyon komplex kérdés, ami sok mindentől függ. Több kérdést kell magadnak feltenned a válaszhoz. Tanultál már angolul? Mennyi ideig? Pontosan milyen rendszerességgel? Milyen nyelvi módszerrel tanultál? Nyitott vagy megismerni a beszédfejlesztő módszerünket? Milyen típusú tananyagokból tanultál? Hajlandó vagy komolyan venni és rendszeresen tanulni? Megtervezted már a nyelvtanulásodat?

Ezekre a kérdésekre például válaszolnod kell, és ajánlott a webangol.com élő, online és videós tanfolyamait is végezni. A tervezésben segíthet neked a Webangol Tervező, mely itt az oldalon mindig megtalálható.

Választ találtál minden kérdésedre?

Amennyiben még kérdéseid lennének keress bizalommal elérhetőségem egyikén!

MODERN, IZGALMAS NYELVTANULÁS, SZÁRAZ TANKÖNYVÍZŰ HELYETT!

Próbáld ki itt és most, vidd el a nyelvi csomagodat!

Értéke 25.900 Ft, de most még rövid ideig ingyenesen elviheted a saját példányodat innen a jobb oldalról. 

Az angol tanulás bonyolult. A webangol.com-mal egyszerű!

[fluentform id="3"]

MODERN, IZGALMAS NYELVTANULÁS, SZÁRAZ TANKÖNYVÍZŰ HELYETT!

Próbáld ki itt és most, vidd el a nyelvi csomagodat!

Értéke 25.900 Ft, de most még rövid ideig ingyenesen elviheted a saját példányodat innen a jobb oldalról. 

Az angol tanulás bonyolult. A webangol.com-mal egyszerű!

[fluentform id="3"]
Shopping Cart
Scroll to Top